Virkko Lepassalu • 28. juuni 2002 kell 13:46

Standard investeerib 2001. a kasumi tootmisesse

Mööblivabriku Standard aktsionäride üldkoosolek otsustas eile 2001. a teenitud 5,5 mln kr kasumi tootmisesse investeerida.

Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi ütles, et koosolekul otsustati dividende mitte maksta. 'Tööstuse olukord on praegu selline,' põhjendas Veskimägi otsust, 'tuleb tootmisesse investeerida, et järele jõuda, meie puhul pigem küll sammu pidada.' Sammu tuleb Veskimägi arvates pidada Euroopa ettevõtetega.

Veskimägi lisas, et 2001. aastal investeeris Standard tehnoloogiasse ja tarkvarasse kokku 8 mln kr. Ettevõtte 2001. a saavutustest nimetas Veskimägi ISO kvaliteedisertifikaadi saamist. Lisaks kahe suure hotelli sisustamist, üks neist asub Peterburgis, teine Belgias.

Hetkel kuum