Inno Tähismaa • 24. juuli 2002 kell 12:36

Riigikogu esimees kutsus kokku erakorralise istungi

Riigikogu esimees Toomas Savi kutsus täna kokku erakorralise istungi 30. juulil, et arutada volikogu valimise seaduse muutmist.

Riigikogu teatel kutsub Savi valitsuse ettepanekul istungi kokku Toompea lossi istungisaali 30. juulil algusega kell 11.00 järgmise päevakorraga: Kohaliku omavalitsuse volikogu valimise seaduse muutmise seaduse eelnõu I ja (juhul, kui I lugemine lõpetatakse) II lugemine ? ettekandja siseminister justiitsministri ülesannetes Ain Seppik.

Ühtlasi teatas valitsus, et juhul, kui eelnõu arutelu 30. juuli erakorralisel istungjärgul katkestatakse või jääb pooleli, teeb valitsus ettepaneku kutsuda 31. juulil algusega kell 10.00 kokku riigikogu erakorraline istungjärk nimetatud eelnõu lugemise jätkamiseks.

Hetkel kuum