Airi Ilisson-Cruz • 1. august 2002 kell 13:07

Coca Cola miljoniinvesteering on reaalne

AS Ösel Foodsi tegevdirektor ja juhatuse esimees Kuldar Leisi hinnangul on Coca Cola plaan Eestisse miljon dollarit investeerida reaalne.

?See on loogiline investeering maailma suurima tootja poolt,? rääkis Leis. Tema hinnangul võib Coca Cola turgu suurendada alternatiivsete jookide osalt nagu gaseerimata mahlajoogid või karastusjoogid. ?Baltikumis on Coca Cola klassikaline tootja, kes käib moesuundadega kaasas,? hindas Leis.

Et Coca Cola investeeriks Linnuse limonaadi tootmisse laiendamisse, millega nad edukalt juunis turule tulid, pole Leisi hinnangul reaalne. ?Nende tootmine on nii universaalne, et nende jaoks ei pea uue liini jaoks investeerima,? märkis Leis.

Samuti ei näita sellesuvised Gruuvi limonaadi müüginumbrid, et Coca Cola uus limonaad suurendaks oma turuosa Ösel Foodsi arvelt.

Leisi sõnul nemad konkurendi investeeringutest ei juhindu ega hakka seetõttu uusi investeeringuid tegema, sest Coca Cola suuruse ettevõttega võidujooksmine on mõtetu. ?Väga tore, et Coca Cola investeerib,? sõnas ta. ?siis läheb kogu turg paremaks ja korrastub. Praegu imporditakse sisse igasuguse kvaliteediga jooke.?

Autor: Airi Ilisson

Hetkel kuum