Kadi Heinsalu • 5. august 2002 kell 7:47

Suurenes toidukaupade ja metalltoodete import

2002. aasta maiga võrreldes suurenes toiduainete, metalltoodete import, samuti põllumajandussaaduste import.

Peamiselt suurenes põllumajandussaaduste ja toidukaupade (105 miljoni krooni võrra) ning metalli ja metalltoodete (28 miljoni krooni võrra) import.

Samal ajal vähenes transpordivahendite (164 miljoni krooni võrra), masinate ja seadmete (146 miljoni krooni võrra), tekstiili ja tekstiiltoodete (89 miljoni krooni võrra), keemiatööstuse tooraine ja toodete (69 miljoni krooni võrra), paberi ja pabertoodete (28 miljoni krooni võrra), puidu ja puittoodete (26 miljoni krooni võrra), mineraalsete toodete (25 miljoni krooni võrra) ning kummi- ja plasttoodete (24 miljoni krooni võrra) sissevedu.

Hetkel kuum