4. september 2002 kell 11:04

WSJ: General Motors plaanib 0-intressi pakkumist ka 2003. aasta mudelitele

General Motors jätkab ilmselt 0-intressi poliitikat ka 2003. aastal, mis tähendab, et hinnasõda suuremate autotootjate vahel jätkub.

Ajalehe The Wall Street Journal andmetel peaks General Motors<GR#US.GM> otsusest selle kohta, et GM pakub 0-intressiga kolme aasta pikkust liisingut ka paljudele 2003. aasta mudelitele, teatama koos augusti müügitulemustega.

Ford Motor Co<GR#US.F>, kes tavaliselt järgib General Motorsi initsiatiive, teatas varem, et nullintressi poliitikat pikendatakse, aga 2003. aasta mudelitele pakutakse 500-1000 dollari suurust sularahasoodustust ning liisinguintressi 3,9-5,9 protsenti. Kusjuures müügihitid Thunderbird ja linnamaasturid Explorer ning Escape nende soodustuste alla ei kuulu.

General Motorsi aktsia hind langes eile New Yorgi börsil 2,31 protsenti 45,55 dollarini.

Hetkel kuum