Viktoria Korpan • 9. september 2002 kell 7:25

Eesti jagab e-valitsemise kogemusi Sri Lankale

Eesti IT-spetsialistid jagavad e-valitsemise kogemusi Sri Lanka kõrgetele riigiametnikele ja juhtivatele ettevõtjatele.

Täna algab Baltic Computer Systemsi (BCS) õppekeskuses 4-päevaline koolitusprojekt, mille käigus Eesti avaliku- ja erasektori IT-spetsialistid jagavad e-valitsemise kogemusi Sri Lanka kõrgetele riigiametnikele ja juhtivatele ettevõtjatele, teatas BCS.

Baltic Computer Systemsi nõukogu esimehe Ants Silla sõnul täna algav seminar järjekordne etapp laiahaardelisest e-valisemise koolitusprojektist.

?Koostöös Teede- ja Sideministeeriumi infosüsteemide osakonnaga (RISO) koolitame lähiaastatel ligi 400 ametnikku ja spetsialisti endistest NLi liiduvabariikidest, Kesk-ja Ida-Euroopa ning Aasia maadest,? ütles Sild.

E-Governance Academy nime kandva koolituse käigus jagavad seekord lektoritena Eesti kogemusi Alar Ehandi, Ülle Laur, Daimar Liiv, Enel Mägi, Avo Ots, Arvo Ott, Kristjan Rebane, Reet Ringo, Ants Sild, Kalle Tammemäe, Uuno Vallner, Linnar Viik ja Jüri Voore. Seekordne koolitus toimub koostöös Rootsiga, kus kursuslasi koolitati möödunud nädalal.

Hetkel kuum