19. september 2002 kell 10:48

Finantsinspektsioon: Neivelti aktsiatehingud olid vastuolus väärtpaberiseadusega

Finantsinspektsioon lõpetas Indrek Neivelti aktsiatehingute analüüsi leides vastuolu väärtpaberiseadusega, teatas Tallinna börsile Hansapank.

Samas ei tuvastanud finantsinspektsioon Indrek Neivelti käitumises süüteo koosseisu.

Hansapanga nõukogu esimees Anders Sahlén kommenteeris täna finantsinspektsiooni vastavat teadet alljärgnevalt: 'Olen alati olnud veendunud, et Indrek Neivelt on oma käitumises ja tegevuses seaduskuulekas. Pealegi, tundes Indrek Neiveltit juba mitmeid aastaid, olen teda kogu aeg hinnanud kui sügavalt eetilist inimest. Nüüd, mil finantsinspektsioon on Indrek Neivelti aktsiatehingute analüüsi lõpetanud ja oma hinnangu andnud, ei näe ma põhjust oma seisukohtade muutmiseks. Hansapanga nõukogu ja suurim aktsionär Swedbank usaldavad Indrek Neiveltit täielikult.'

Hetkel kuum