Ülo Toomsalu • 14. oktoober 2002 kell 6:35

Pärnu PM: Linnapeaks tahtja annetab 50 000 krooni

Reformierakonna Pärnu linnapeakandidaat Väino Hallikmägi toetas erakonda 50 000 krooniga.

Ligikaudu niisama suure summa annetamist kaalub üks Keskerakonna linnapeakandidaatidest Aivar Pärna, kirjutab Pärnu Postimees.

Pärnus peetava valimisvõitluse suuruselt kolmanda annetaja tiitel kuulub seniste andmete kohaselt tõenäoliselt reformierakondlasele Elmar Lepale, kes maksis kinni keskerakondlaste Garri Suugi, Margus Tammekivi, Inessa Kollomi ja Toomas Mihkelsoni postide otsas rippunud plakatid. Suuk on Lepa kaubamaja tegevdirektor. Plakatid maksid kokku 26 904 krooni.

ASi Savi omanik Sulev Laanpere on Res Publicat toetanud 50 000 ja ASi Japs omanik Arved Soovik 30 000 krooniga, kuid nende annetused jäävad eelmisesse aastasse ja selle aasta esimesse poolde ega pruugi olla praeguse kampaaniaga otseselt seotud. Uute sponsorite nimed lubas Res Publica toimetusse saata esmaspäeval.

Hetkel kuum