Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ukraina presidendi vastu algatati taas kriminaalasi

  Eile algatas Kiievi apellatsioonikohus taas kriminaalasja riigi presidendi Leonid Kut?ma vastu, kirjutab Kommersant.

  Kohtu otsus on sensatsiooniline - see on esimene taoline juhtum SRÜ riikides. Kui asi jõuab Kut?ma tagasiastumiseni, mis on Kommersandi arvates täiesti reaalne, siis on see pretsedendiks terves endise N.Liidu territooriumil.
  Presidenti süüdistatakse altkäemaksude võtmises endiselt peaministrilt Pavlo Lazarenkolt, illegaalse relvamüügi sanktsioneerimises Iraagile, ajakirjanik Georgi Gongadze mõrva korraldamises, opositsioonipoliitikute jälitamises ja paljudes muudes pattudes - kokku 11 Ukraina kriminaalkoodeksi paragrahvi alusel.
  Hiljuti katkestas USA Ukraina abistamise kahtlustuste tõttu, et see müüs Iraagile radarikomplekse.
  Eile naases USAst Ukraina Rahvarinde (Ruhh) hukkunud juhi poeg Tarass T?ernovol ja teatas, et USA välisministeerium vaatleb praegu mitmeid variante sh Ukraina presidendi arreteerimisorderi väljaandmist, Kut?ma ja tema lähikondlaste pangaarvete külmutamist välismaal jne.
  Otsus tehakse ilmselt pärast USA ja Suurbritannia sõjaväe-ekspertide grupi tööd, mis praegu tegutseb Ukrainas. 13 inimesest koosnev grupp uurib Ukraina relvakaubanduse monopolisti Ukrspetseksport lepinguid, samuti Donetski relvatehast Topaz, mis toodab õhutõrjekomplekse.
  <#Kommersant=http://www.kommersant.ru/archive/archive-material.html?docId=346314>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.