• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi lennud Moskvasse odavnevad kuni 7 korda

  Estonian Airi hinnad Tallinn-Moskva liinil langevad äriklassis kuni 2,5 korda ja turistiklassis kuni 7 korda.

  Estonian Air lendab alates 27. oktoobrist nädalas neljal korral kuuest Tallinnast Moskvasse Boeinguga ning muudab oluliselt hinnastruktuuri sellel liinil, teatas ettevõte.
  Kõige odavamad ühe suuna piletid algavad 500 kroonist, hinnale lisanduvad ka lennujaamamaksud.
  Moskva suunal võetakse tulenevalt kohtade arvu märgatavast suurenemisest kasutusele uudne hinnastruktuur. Lennupileti broneerimise, ostmise ja kasutamise tingimusi ja reegleid lõdvendatakse ning samal ajal langevad hinnad äriklassis kuni 2,5 korda ja turistiklassis kuni 7 korda.
  Madalaim hinnatase turistiklassis on 500 krooni ühe suuna pileti eest. Hinnad tõusevad seejärel 150-250 krooniste sammudega kuni 1500 kroonini, mis on kalleim turistiklassi ühe suuna hinnatase. Äriklassis jäävad hinnad vahemikku 2000 - 4000 krooni ühe suuna eest. Kohtade arv erinevates hinnaklassides on piiratud, seega sõltub konkreetse hinnaga piletite kättesaadavus kindlale lennule lennuki täituvusastmest pileti broneerimise hetkel. Nimetatud hinnad ei sisalda lennujaamamakse.
  Piletitingimustest jäetakse välja mitmed tavapärased piirangud (minimaalne ja maksimaalne kohaloleku kestvus, pileti pikemaaegse eelneva väljaostu kohustus, ?pühapäevareegel? jne.). Samas pakutakse jätkuvalt teenindust kahes reisiklassis ning teenindustase nii äri- kui ka turistiklassis vastab Estonian Airi kõrgetele standarditele. Säilivad ka kõik soodustused püsikliendiprogrammides osalejatele, äriklassi lisateenused, transiidivõimalused jne.
  Nimetatud uuendusega soovib Estonian Air oluliselt suurendada lennureisijate arvu Tallinna ja Moskva vahel, seda nii teiste transpordiliikide kui ka täiesti uute reisijate arvel, kes seni on kahe pealinna vahelist transpordiühendust liiga kalliks pidanud.
  Alates talvisest lennuplaanist lendab Estonian Air Tallinnast kaheksasse sihtkohta: Stockholm, Kopenhaagen, Hamburg, Frankfurt, London, Moskva, Kiiev, Vilnius. Kaks Boeing 737-500 lennukit on liisitud USA liisingfirmalt ILFC, üks Boeing 737-500 ja üks Fokker 50 Taani lennufirmalt Maersk Air.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.