Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi lennud Moskvasse odavnevad kuni 7 korda

  Estonian Airi hinnad Tallinn-Moskva liinil langevad äriklassis kuni 2,5 korda ja turistiklassis kuni 7 korda.

  Estonian Air lendab alates 27. oktoobrist nädalas neljal korral kuuest Tallinnast Moskvasse Boeinguga ning muudab oluliselt hinnastruktuuri sellel liinil, teatas ettevõte.
  Kõige odavamad ühe suuna piletid algavad 500 kroonist, hinnale lisanduvad ka lennujaamamaksud.
  Moskva suunal võetakse tulenevalt kohtade arvu märgatavast suurenemisest kasutusele uudne hinnastruktuur. Lennupileti broneerimise, ostmise ja kasutamise tingimusi ja reegleid lõdvendatakse ning samal ajal langevad hinnad äriklassis kuni 2,5 korda ja turistiklassis kuni 7 korda.
  Madalaim hinnatase turistiklassis on 500 krooni ühe suuna pileti eest. Hinnad tõusevad seejärel 150-250 krooniste sammudega kuni 1500 kroonini, mis on kalleim turistiklassi ühe suuna hinnatase. Äriklassis jäävad hinnad vahemikku 2000 - 4000 krooni ühe suuna eest. Kohtade arv erinevates hinnaklassides on piiratud, seega sõltub konkreetse hinnaga piletite kättesaadavus kindlale lennule lennuki täituvusastmest pileti broneerimise hetkel. Nimetatud hinnad ei sisalda lennujaamamakse.
  Piletitingimustest jäetakse välja mitmed tavapärased piirangud (minimaalne ja maksimaalne kohaloleku kestvus, pileti pikemaaegse eelneva väljaostu kohustus, ?pühapäevareegel? jne.). Samas pakutakse jätkuvalt teenindust kahes reisiklassis ning teenindustase nii äri- kui ka turistiklassis vastab Estonian Airi kõrgetele standarditele. Säilivad ka kõik soodustused püsikliendiprogrammides osalejatele, äriklassi lisateenused, transiidivõimalused jne.
  Nimetatud uuendusega soovib Estonian Air oluliselt suurendada lennureisijate arvu Tallinna ja Moskva vahel, seda nii teiste transpordiliikide kui ka täiesti uute reisijate arvel, kes seni on kahe pealinna vahelist transpordiühendust liiga kalliks pidanud.
  Alates talvisest lennuplaanist lendab Estonian Air Tallinnast kaheksasse sihtkohta: Stockholm, Kopenhaagen, Hamburg, Frankfurt, London, Moskva, Kiiev, Vilnius. Kaks Boeing 737-500 lennukit on liisitud USA liisingfirmalt ILFC, üks Boeing 737-500 ja üks Fokker 50 Taani lennufirmalt Maersk Air.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Taastuvenergia tasu tõuseb 10 protsenti
Tulevast aastast kasvab tarbijate elektriarvele lisanduv taastuvenergia tasu, sesti kuigi taastuvenergia toetust saavate seadmete arv kahaneb, siis kahaneb tarbimine Eestis veel kiiremini.
Tulevast aastast kasvab tarbijate elektriarvele lisanduv taastuvenergia tasu, sesti kuigi taastuvenergia toetust saavate seadmete arv kahaneb, siis kahaneb tarbimine Eestis veel kiiremini.
Ivar Veskioja: e-residentsus töötab, nüüd on aeg vallutada Euroopa turg
Kaheksa aastat toiminud e-residentsus on osutunud kasulikuks ja kasumlikuks, järgmise sammuna tuleks hakata äriregistris tunnustama teiste Euroopa Liidu (EL) riikide väljastatud elektroonilisi identiteete, kirjutab Teenusmajanduse Koja e-residentsuse töörühma juht Ivar Veskioja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Kaheksa aastat toiminud e-residentsus on osutunud kasulikuks ja kasumlikuks, järgmise sammuna tuleks hakata äriregistris tunnustama teiste Euroopa Liidu (EL) riikide väljastatud elektroonilisi identiteete, kirjutab Teenusmajanduse Koja e-residentsuse töörühma juht Ivar Veskioja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
EfTENi uue fondi puhasväärtus kasvas, oodata on uut väljamakset
EfTEN United Property Fund osaku puhasväärtus oli oktoobri lõpus 10,99 eurot, kasvades kuuga 0,4%. Lähiajal on oodata väljamakset investoritele, mis on teine alates fondi loomisest.
EfTEN United Property Fund osaku puhasväärtus oli oktoobri lõpus 10,99 eurot, kasvades kuuga 0,4%. Lähiajal on oodata väljamakset investoritele, mis on teine alates fondi loomisest.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Juhtide piiratud aeg teeb värbamise kalliks
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Värbaja saab sobivate kandidaatide otsimisel ära teha küll palju tehnilist tööd, kuid ka juhtide panustatud aeg on oluline ja see teeb värbamise kalliks, rääkis Grant Thorntoni personaliteenuste juhtiv nõustaja Airi Neemre saates “Kasvukursil”.
Milrem Robotics saadab Ukrainasse 14 robotsõidukit
Eestis loodud robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics ja Saksa kaitsetööstus Krauss-Maffei Wegmann saadavad 14 mehitamata maasõidukit THeMIS Ukrainasse.
Eestis loodud robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics ja Saksa kaitsetööstus Krauss-Maffei Wegmann saadavad 14 mehitamata maasõidukit THeMIS Ukrainasse.
Taastuvenergia tasu tõuseb 10 protsenti
Tulevast aastast kasvab tarbijate elektriarvele lisanduv taastuvenergia tasu, sesti kuigi taastuvenergia toetust saavate seadmete arv kahaneb, siis kahaneb tarbimine Eestis veel kiiremini.
Tulevast aastast kasvab tarbijate elektriarvele lisanduv taastuvenergia tasu, sesti kuigi taastuvenergia toetust saavate seadmete arv kahaneb, siis kahaneb tarbimine Eestis veel kiiremini.

Olulisemad lood

Tallinn tõmbab äriühinguid koomale
Tallin kavatseb ühendada ASi Tallinna Linnahall ASiga Tallinna Tööstuspargid ja lõpetada Tallinna Vee-ettevõtjate Järelevalve SA tegevuse.
Tallin kavatseb ühendada ASi Tallinna Linnahall ASiga Tallinna Tööstuspargid ja lõpetada Tallinna Vee-ettevõtjate Järelevalve SA tegevuse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.