• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Monton kasvatas Baltika käivet

  Esimese kuuga müüdi Montoni kaubamärgiga tooteid 21,1 miljoni krooni eest, mis moodustab 77 Baltika Grupi enda jaemüügipindadel sooritatud müügist sel perioodil, teatas ettevõte.
  Esimesel kuul andis kõige suurema osa müügist Eesti. Lisaks asuvad Montoni poed Ukrainas, Lätis, Leedus ja Poolas. Kokku on müügipindu 30 (Eestis 9), millele aasta lõpuks lisanduvad 2 poodi Lätis ja üks Poolas.
  ?Montoni kaubamärgi esimese kuu tulemused vastavad täielikult meie ootustele,? ütles Baltika Grupi peadirektor Meelis Milder. ?Eriti pärast 350 m2 suuruse Montoni esinduskaupluse avamist Poola esinduslikus kaubanduskeskuses Mokotow olen kindel meie rahvusvahelises edus,? lisas ta.
  Koos Montoniga toodi turule ka uut tüüpi kliendiprogramm Monton World, millega on esimese kuu jooksul liitunud kõikides riikides kokku 3490 inimest.
  Baltika Grupp on rahvusvaheline rõivakaubandusettevõte, millel on üle 60 kaupluse seitsmel turul, lisaks Montonile veel Baltmani, CHR/Evermeni ja teisi jaekette.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.