• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna linnavolikogu koguneb avaistungile järgmisel esmaspäeval

  Tallinna linnavolikogu uus koosseis koguneb esimesele istungile tõenäoliselt järgmisel esmaspäeval, teatas Raepress.

  Esimesel istungil valitakse linnavolikogu esimees ning aseesimehed ning linnavalitsus esitab tagasiastumispalve.
  Ametlikud valimistulemused ning uue linnavolikogu esialgse isikkoosseisu kuulutab linna valimiskomisjon välja esmaspäeva, 21. oktoobri õhtuks.
  Linnavolikogu uue koosseisu esimese istungi kutsub valimiskomisjon kokku seitsme päeva jooksul pärast ametlike tulemuste väljakuulutamist. Avaistungit juhatab valimiskomisjoni esimees, linnasekretär Toomas Sepp.
  Tulemuste vaidlustamise korral võib linnavolikogu kokkukutsumine paar nädalat viibida. Kaebusi on võimalik esitada kolme päeva jooksul peale ametlike valimistulemuste väljakuulutamist.
  Senise linnavalitsuse volitused kehtivad, kuni linnavolikogu pole uut linnapead valinud ning tema poolt esitatud linnavalitsuse koosseisu kinnitanud. Järgmine linnavolikogu istung saab toimuda kõige varem neli päeva pärast avaistungit.
  Esialgsete tulemuste kohaselt sai Keskerakond 63-liikmelisest volikogust 32 kohta, Res Publica 17 kohta ning Reformierakond 11 kohta, kolm saadikukohta saavad valimiste tulemuste põhjal Eestimaa Ühendatud Rahvapartei kandidaadid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Meesak: ükski hookuspookus ei päästa - odava energia aeg on läbi
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Meil seisavad ees paarkümmend aastat intensiivseid investeeringuid energiamajandusse, kirjutab Eesti Päikeseelektri Assotsiatsiooni juht Andres Meesak Äripäeva Infopanga energeetika aastaraportile antud kommentaaris.
Aasia aktsiaturud alustasid nädalat tõusuga
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Balti riigid juhivad koroonanakkuse tõusu kogu Ida-Euroopas
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.
Koroonaviiruse nakkuse levik Euroopa Liidu idaosas, eriti Balti riikides, paneb tervishoiusüsteemidele üha suurema surve ja see ajendab riikide valitsusi kehtestama uuesti erinevaid piiranguid.