• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kallas Brüsselis: EL laienemisele ei tohi seada täiendavaid tingimusi

  Peaminister Siim Kallas ütles täna Brüsselis Euroopa Liidu juhtidele, et liidu laienemisele ei tohi seada täiendavaid tingimusi.

  Peaministri pressiteenistuse teatel jõudis Kallas Euroopa Liidu juhtidega täna ühisele seisukohale, et Euroopa Liidu laienemisele ei tohi seada uusi tingimusi ning laienemisotsus peab sündima veel sel aastal. 'See tähendab veel palju lahendamata probleeme ja pingeid ning väga keerulist läbirääkimiste aega enne Kopenhaagenis toimuvat tippkohtumist,' lisas Kallas.
  Kallas naaseb Eestisse täna hilisõhtul. Täna algas Brüsselis ka Euroopa Liidu liikmesriikide tippkohtumine. Kandidaatriikidele tutvustatakse tippkohtumise tulemusi esmaspäeval Kopenhaagenis.
  Siim Kallas osales täna Belgia peaminister Guy Verhofstadt"i kutsel Brüsselis toimunud töökohtumisel, et arutada Euroopa Liidu laienemist. Kohtumisest võtsid osa ka Taani peaminister Anders Fogh Rasmussen, Sloveenia peaminister Janez Drnovsek, Hollandi eurominister Atzo Nicolai, Euroopa Komisjoni president Romano Prodi ja europarlamendi president Pat Cox.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.