• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvarabüroo Uus Maa kaheksakordistas kasumit

  Võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga kasvas kinnisvarabüroo Uus Maa kasum sel aastal kaheksa korda, käive kaks korda.

  Kinnisvarabüroo Uus Maa tegevdirektor Jaanus Laugus sõnas, et kasumi kaheksakordistumise põhjustas hea turg ja õige strateegia, mis keskendus vaid kasumlikele objektidele.
  Laugus märkis, et Uus Maa teeb arendajatega koostööd projekti algusest peale, aidates valida sobiva hinnaklassi, maa, leida rahastajad ning hiljem valmivad korterid müüa. ?Orienteerusime juba mitu aastat tagasi konsultatsioonile ja arendusprojektide teenindamisele,? ütles Laugus.
  Kinnisvaragruppi Uus Maa kuuluvate OÜ Kinnisvarabüroo Uus Maa ja Uus Maa Kinnisvarakonsultantide OÜ käesoleva aasta 9 kuu netokäive oli kokku 120 mln krooni ning puhaskasum 3,5 mln krooni.
  Konsultatsioon andis käibest rohkem kui 4,9 mln krooni, kinnisvara vahendus 7 mln. Kasumit tuli Kinnisvarakonsultantide OÜst 1,2 mln ning kinnisvarabüroost Uus Maa 2,3 mln krooni.
  Investeeringuid tegid ettevõtted kokku ligi 1 mln krooni ulatuses, lisandus 6 töökohta.
  Gruppi kuuluva mõlema ettevõtte juhatusest lahkus sel aastal endine Uus Maa hindamisgrupi juht Eero Olander, kinnisvarabüroo juhatuse uue liikmena alustas peamaakler Tanel Tarum.
  Lisaks eelpool nimetatud ettevõtetele kuulub kinnisvaragruppi Uus Maa ka OÜ Uus Maa Kinnisvarahaldus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.