• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telia aktsionärid kinnitasid Sonera ostu

  Telia aktsionärid kiitsid eilsel aktsionäride erakorralisel koosolekul heaks Soome telekommunikatsioonifirma Sonera ostu.

  Raskem seisab aga ees ? saada nõusse ka 90% Sonera aktsionäridest ilma pakkumist suurendamata, kirjutab Dagens Industri.
  Formaalselt kinnitas eilne koosolek 1,7 miljardi uue aktsia emiteerimise, mida kasutatakse Sonera ostmiseks. Pärast seda kui 70% Telia aktsiate ja kapitali omanik Rootsi riik tehingu heaks kiitis, ei olnud väikeaktsionäridel sisuliselt võimalik tehingut takistada.
  Nüüd on vaja nõusse saada ka 90% Sonera aktsionäridest. Nii Telia kontserni juht Anders Igel kui juhatuse esimees Lars-Eric Petersson kordasid eile, et ei kavatse kõhklevate aktsionäride pärast pakkumist suurendada. ?Me ei ole jätnud mingit kahtlust, et ilma 90% aktsionäride toetuseta tehingut ei tule, ning nii ei ole paremat pakkumist mõtet oodata,? ütles Igel.
  Siiski on Anders Igel valmis pakkumise jõusoleku aega aastavahetuseni pikendama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.