• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olulisemad uudised kella 12 seisuga

  Kella 12 seisuga olid olulisemd uudised kütuseturu hinnasõjast ja oodatavast maksuameti selgitusest maksuvõlgade viiviseintressi kohta.

  Kütuseturul algtas esmaspäeval hinnasõja Neste Eesti AS, kui langetas nn eurobensiini hinda 60 senti tavalise bensiiniga samale tsemele. Uudist saad lugeda, kui klikkad <#siia=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=266983 day=06 mon=11 year=2002>.
  Maksuameti peadirektor Aivar Sõerd ütles, et lähitundidel tuleb selgitus, kuidas maksuamet ja rahandusministeerium vaatavad riigikohtu otsuse peale, mis kuulutas 1994-2002. aasta maksuvõlgade viiviseintressid põhiseaduse vastaseks. Uudist saad lugeda, kui klikkad <#siia=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=267048 day=06 mon=11 year=2002>.
  Täna avaldas kolmanda kvartali hüppelielt paranenud tulemuse AS Harju Elekter. Uudist saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=266981 day=06 mon=11 year=2002>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.