8. november 2002 kell 11:25

Vivendi Universal müüb osaluse Tallinna Kütte omanikust Vivendi Environmentist

Prantsuse meedia- ja keskkonnateenuste konglomeraat Vivendi Universal teatas eile õhtul, et müüb oma osaluse Vivendi Environmentist.

Oma tütarettevõtte Dalkia International kaudu ASi Tallinna Soojuse rendile võtnud kommunaalteenuste kompanii pooled Vivendi Universalile kuuluvad aktsiad (mis on 20,2 protsenti Vivendi Environment aktsiatest) müüakse ilma avaliku pakkumiseta pankadele ja teistele finantsinstitutsioonidele, tingimusel, et nad hoiavad aktsiaid oma valduses vähemalt 21. detsembrini 2003.

Iga müüdava aktsiaga seotakse ostuoptsioon veel ühele aktsiale, mille realiseerimistähtaeg on 21. detsember 2004. Pärast optsioonide realiseerimist ei ole Vivendi Universalil enam ühtegi Vivendi Environmenti aktsiat.

Vivendi Universali aktsia oli täna kella ühe ajal kerkinud 2,3 protsenti 13,30 euroni, Vivendi Environmenti aktsia aga odavnenud 0,95 protsenti 22,88 euroni.

Hetkel kuum