• Jaga lugu:

  Vivendi Universal müüb osaluse Tallinna Kütte omanikust Vivendi Environmentist

  Prantsuse meedia- ja keskkonnateenuste konglomeraat Vivendi Universal teatas eile õhtul, et müüb oma osaluse Vivendi Environmentist.

  Oma tütarettevõtte Dalkia International kaudu ASi Tallinna Soojuse rendile võtnud kommunaalteenuste kompanii pooled Vivendi Universalile kuuluvad aktsiad (mis on 20,2 protsenti Vivendi Environment aktsiatest) müüakse ilma avaliku pakkumiseta pankadele ja teistele finantsinstitutsioonidele, tingimusel, et nad hoiavad aktsiaid oma valduses vähemalt 21. detsembrini 2003.
  Iga müüdava aktsiaga seotakse ostuoptsioon veel ühele aktsiale, mille realiseerimistähtaeg on 21. detsember 2004. Pärast optsioonide realiseerimist ei ole Vivendi Universalil enam ühtegi Vivendi Environmenti aktsiat.
  Vivendi Universali aktsia oli täna kella ühe ajal kerkinud 2,3 protsenti 13,30 euroni, Vivendi Environmenti aktsia aga odavnenud 0,95 protsenti 22,88 euroni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Saksa keemiakeskuses toimus suur plahvatus
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.