• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rakvere verivorstide müüki saadab suur edu

  Eesti suurima lihatööstusettevõtte AS Rakvere Lihakombinaat tänavustest talvetoodetest on novembrikuu seisuga enimostetud toode Rakvere verivorst.

  ?Oktoobris müüsime erinevaid Rakvere verivorste kokku ca 80 000 kg ehk siis 50% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal,? kommenteeris pressiteates ettevõtte toote-ja turundusjuht Rene Kiis. ?Seni on tarbijate poolt kõige nõutavamaks tooteks osutunud Rakvere verivorst, mida oleme müünud 40 000 kg.?
  ?Tänase päeva seisuga oleme kokku müünud ligi 1,3 miljonit verivorsti, mis tähendab, et iga eestimaalane on enne Jõulupühi ära söönud juba vähemalt 1 verivorsti,? rääkis Kiis.
  Rakvere Lihakombinaadi talvetoodete grupist, kuhu sellel aastal kuulub 26 toodet, peaksid kõik leidma nii enda maitsele kui ka hinnaklassile sobiva toote. Verivorstidest pakub Rakvere sellel aastal tarbijasõbralikus, kergelt avatavas pakendis Rakvere verivorsti, Pühade verivorsti, Joonatani jõuluvorstikest ning Pühade verivorsti peekoniga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.