12. november 2002 kell 14:17

Rakvere verivorstide müüki saadab suur edu

Eesti suurima lihatööstusettevõtte AS Rakvere Lihakombinaat tänavustest talvetoodetest on novembrikuu seisuga enimostetud toode Rakvere verivorst.

?Oktoobris müüsime erinevaid Rakvere verivorste kokku ca 80 000 kg ehk siis 50% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal,? kommenteeris pressiteates ettevõtte toote-ja turundusjuht Rene Kiis. ?Seni on tarbijate poolt kõige nõutavamaks tooteks osutunud Rakvere verivorst, mida oleme müünud 40 000 kg.?

?Tänase päeva seisuga oleme kokku müünud ligi 1,3 miljonit verivorsti, mis tähendab, et iga eestimaalane on enne Jõulupühi ära söönud juba vähemalt 1 verivorsti,? rääkis Kiis.

Rakvere Lihakombinaadi talvetoodete grupist, kuhu sellel aastal kuulub 26 toodet, peaksid kõik leidma nii enda maitsele kui ka hinnaklassile sobiva toote. Verivorstidest pakub Rakvere sellel aastal tarbijasõbralikus, kergelt avatavas pakendis Rakvere verivorsti, Pühade verivorsti, Joonatani jõuluvorstikest ning Pühade verivorsti peekoniga.

Hetkel kuum