Sel nädalal toimub mitmeid ehitusteemalisi koolitusseminare

Sel nädalal toimub ehitushuvilistele Tallinnas mitmeid koolitusi ? Ehituskeskuses on loeng niiskus- ja hüdroisolatsioonist, Säästva Renoveerimise Infokeskuses õpetatakse vanu aknaid renoveerima.

Ehituskeskuses peab homme loengu Liisa Rautiainen (VTT Ehitus- ja keskkonnatehnika), kes räägib turvalistest lahendustest niiskete ruumide ? vannitubade ? ehitamisel. Teemaks on niiskus- ja hüdroisolatsioon, niiskuskahjustused ja kahjustunud hoonete remont. Kaks tundi kestev loeng on soome keeles, tõlkega eesti keelde.

Kea Siidirätsep Ehituskeskusest räägib, et tegelikult pidi Liisa Rautiainen esinema eelmisel neljapäeval toimunud hüdroisolatsiooni ja niiskuskahjustusi käsitleval koolitusseminaril, kuid tormine ilm ei lasknud tal Soomest Eestisse sõita.

Homme toimuv loeng on seega kõigile, kes 7. novembri seminaril osalesid, tasuta, ilma rahata loengule pääsemise lootus on ka kiirematel eelregistreerijatel. Kohapeal registreerimise tasu on 100 krooni.

Täpsem info: http://www.ehituskeskus.ee

Säästva Renoveerimise Infokeskuses Tallinnas toimub 15. ja 16. novembril koolitus vanade akende renoveerimisest, korrashoiust ja hooldusest. Tegemist on jätkukoolitusega eelmisel nädalavahetusel toimunud õppepäevadele, kus akende renoveerimise teemaga algust tehti.

Tarmo Elvisto Säästva Renoveerimise Infokeskusest nendibki, et 15. ja 16. novembril toimuv koolitus on mõeldud neile, kes eelmisel nädalavahetusel kohal käisid, sest neil, kes esimest osa pole kuulnud, tekib kindlasti küsimusi, mis eelmisel korral juba käsitletud said.

Kohapeal on olemas mitu vana akent, mida nelja meistri käe all renoveerima hakatakse. Tegemist on kogenud meestega, kel renoveerimiskogemust juba üle kümne aasta.

Tasu ühe koolituspäeva eest on 50 krooni.

Elvisto lubab, et järgmisel aastal tuleb akende renoveerimise teemal uusi õppepäevi, sest inimeste huvi asja vastu on suur.

Täpsem info: http://www.renoveeri.net

Äripäev ootab infot Eestis toimuvate erinevate ehitusteemaliste seminaride, koolituste, workshopide kohta meiliaadressile [email protected]

Hetkel kuum