• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sel nädalal toimub mitmeid ehitusteemalisi koolitusseminare

  Sel nädalal toimub ehitushuvilistele Tallinnas mitmeid koolitusi ? Ehituskeskuses on loeng niiskus- ja hüdroisolatsioonist, Säästva Renoveerimise Infokeskuses õpetatakse vanu aknaid renoveerima.
  Ehituskeskuses peab homme loengu Liisa Rautiainen (VTT Ehitus- ja keskkonnatehnika), kes räägib turvalistest lahendustest niiskete ruumide ? vannitubade ? ehitamisel. Teemaks on niiskus- ja hüdroisolatsioon, niiskuskahjustused ja kahjustunud hoonete remont. Kaks tundi kestev loeng on soome keeles, tõlkega eesti keelde.
  Kea Siidirätsep Ehituskeskusest räägib, et tegelikult pidi Liisa Rautiainen esinema eelmisel neljapäeval toimunud hüdroisolatsiooni ja niiskuskahjustusi käsitleval koolitusseminaril, kuid tormine ilm ei lasknud tal Soomest Eestisse sõita.
  Homme toimuv loeng on seega kõigile, kes 7. novembri seminaril osalesid, tasuta, ilma rahata loengule pääsemise lootus on ka kiirematel eelregistreerijatel. Kohapeal registreerimise tasu on 100 krooni.
  Säästva Renoveerimise Infokeskuses Tallinnas toimub 15. ja 16. novembril koolitus vanade akende renoveerimisest, korrashoiust ja hooldusest. Tegemist on jätkukoolitusega eelmisel nädalavahetusel toimunud õppepäevadele, kus akende renoveerimise teemaga algust tehti.
  Tarmo Elvisto Säästva Renoveerimise Infokeskusest nendibki, et 15. ja 16. novembril toimuv koolitus on mõeldud neile, kes eelmisel nädalavahetusel kohal käisid, sest neil, kes esimest osa pole kuulnud, tekib kindlasti küsimusi, mis eelmisel korral juba käsitletud said.
  Kohapeal on olemas mitu vana akent, mida nelja meistri käe all renoveerima hakatakse. Tegemist on kogenud meestega, kel renoveerimiskogemust juba üle kümne aasta.
  Tasu ühe koolituspäeva eest on 50 krooni.
  Elvisto lubab, et järgmisel aastal tuleb akende renoveerimise teemal uusi õppepäevi, sest inimeste huvi asja vastu on suur.
  Äripäev ootab infot Eestis toimuvate erinevate ehitusteemaliste seminaride, koolituste, workshopide kohta meiliaadressile [email protected]
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.