• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus andis tunnustamisega jännis toiduettevõtetele võimaluse edasi tegutseda

  Valitsus otsustas toetada Eesti Keskerakonna fraktsiooni ja Eesti Reformierakonna fraktsiooni algatatud toiduseaduse muutmise seaduse eelnõu.

  Toiduseadust soovitakse muuta nii, et 1. jaanur 2003 pole enam tähtajaks, mil kõik toidukäitlemisega ettevõtted peavad olema tunnustatud, vaid nad peavad sellest ajaks olema esitanud taotluse tunnustuse saamiseks.
  Samuti tuuakse seadusse sisse mõiste 'tähtajaline tunnustamine'. Tähtajalise tunnustamise otsuse võib järelevalveasutuse juht või tema volitatud järelevalveametnik väljastada siis, kui käitlemisettevõtte nõuetele vastavust saab hinnata alles käitlemisettevõttes toimuva käitlemise käigus või kui tunnustamise menetluse käigus tuvastati vajadus teha ettevõttes toiduohutuse tagamist ja nõuetekohast käitlemist mittemõjutavaid ehituslikke, tehnoloogilisi, töökorralduslikke või muid ümberkorraldusi. Tähtajalise tunnustuse võib ettevõte saada kuni üheks aastaks.
  Sisuliselt saavad nii aasta ajapikendust firmad, kes pole ennast juba kolm aastat teada olnud tähtajaks 1. jaanuar 2003 euronõuetele vastavaks muutunud ning vastavat tunnustust saanud. Otsus puudutab tuhandeid toidukäitlemisega tegelevaid ettevõtteid nagu toiduainetööstusi, kauplusi, baare, restorane, sööklaid jne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Jaagant: Keskerakonna liikmed peaksid nõudma Ratase tagasiastumist
Keskerakonna kohalike volikogude valimiste tulemus on nagu tomat supermarketi puuviljaletis – kaugelt ja õige valguse all vaadates täitsa ilus, aga tegelikult vaevu heleroosa ning täiesti maitsetu, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Urmas Jaagant.
Keskerakonna kohalike volikogude valimiste tulemus on nagu tomat supermarketi puuviljaletis – kaugelt ja õige valguse all vaadates täitsa ilus, aga tegelikult vaevu heleroosa ning täiesti maitsetu, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Urmas Jaagant.
Volvo Cars sihib 23 miljardi dollarist hinnasilti
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Nortal ostis tüki võlgadega maadelnud idufirmast
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.