• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tahvelarvuti operatsioonisüsteem muudab töö pliiatsipõhiseks

  Pliiatsiga kirjutamine on kohati mugavam, näiteks märkmete tegemisel. Tahvelarvuteid on Eestis veel müüdud vähe, kuid uue operatsioonisüsteemi jaoks sobivaid on sel sügisel rohkelt müügile tulemas mitmetelt tootjatelt. Tahvelarvuteid pakuvad Acer, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard, Toshiba, Panasonic jt.
  Microsofti tarkvara peaarhitekt Bill Gates nimetab operatsioonisüsteemi Windows XP Tablet PC Edition näiteks, kuidas arvutid kohanevad inimese eluviisiga. Loomulik kirjalik suhtlusviis oli ju pliiatsiga kirjutamine, klaviatuur tekkis siis, kui masinatele oli vaja kohandada inimese tekstilist väljendust.
  Windows XPle ning Office XPle Tablet PC tarbeks tehtud uuendused võimaldavad digitaalse tindi kasutamist Outlookis, Wordis, Excelis ja PowerPointis. See tähendab, et dokumendile pliiatsiga antud allkiri on arvuti poolt äratuntav.
  Microsoftiga teevad koostööd ajalehed, et viia oma väljaanded Tablet PC kasutajatele kättesaadavasse vormingusse.
  Tablet PCdele on kättesaadavad 26 erinevat rakendusprogrammi, lisaks Microsoftile ka tootjatelt nagu Adobe, Autodesk, Corel, SAP, ScanSoft jt.
  Operatsioonisüsteem Windows XP Tablet PC Edition tuleb ostetava tahvelarvutiga kaasa ja sisaldub selle hinnas.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.