14. november 2002 kell 14:10

Moody's andis Hansapanga reitingule positiivse väljavaate

Moody"s andis Hansapanga reitingule positiivse väljavaate, teatas pank börsile.

Täna teatas Moody?s Investors Service, et andis Hansapanga reitingutele positiivse väljavaate. Teade järgnes reitinguagentuuri eilsele otsusele tõsta Eesti riigi reitingut 3 astme võrra tasemelt Baa1 tasemele A1. Moody?s tõstis Hansapanga

võlakirjareitingu riigireitingust kõrgemal juba käesoleva aasta alguses, tuginedes Rootsi Swedbanki (Aa3/P-1) enamusosalusele Hansapangas.

Moody?se teate kohaselt olid Hansapanga hoiuste reitingud piiratud Eesti riigi vastava reitinguga ning pärast viimase olulist tõstmist vaadatakse üle ka panga reitingud. Reitinguanalüüsis on olulisel kohal panga strateegilise partneri Swedbanki osalus Hansapangas.

Hansapanga reitingud:

Hoiuste reitingud Baa1 / P-2Finantstugevus C (positiivne väljavaade)Pikaajaliste võlakohustused A2Allutatud võlakohustused A3

Hetkel kuum