• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Linn teavitab parkimiskorra muutumisest lendlehtedega

  Tallinna liikluskorraldajad pistsid vanalinnas autode kojameeste vahele pabereid, millele on käsitsi joonistatud öise parkimiskeelu alad.

  Sulguriga kilekotti pakitud A4 formaadis paberil on vanalinna piirkond käsitsi tõmmatud ning halvasti nähtava ja kergelt siksakilise joonega kaheks jagatud. Samuti on mustvalgele lendlehele käsitsi joonistatud vanalinna parkimiskeelu tarbeks üles pandavad liiklusmärgid ning nende asukoht, kirjutab Postimees.
  Vanalinna elanik Priit (24) imestas, kui sellise lehekese lõunaks oma kodu ette pargitud auto kojamehe alt leidis. ?Mina siit küll suurt midagi aru ei saa, õigemini oletan, mis siin kirjas võiks olla, sest vanalinna elanikuna olen püüdnud eelmisel talvel parkimissüsteemist midagi taibata,? arutles Priit, kes lehekese toimetusse tõi, kuid oma perekonnanime parkimisloast ilmajäämise kartuses öelda ei tahtnud.
  Priit nentis, et pigem tekitab leheke segadust, sest kaht parkimistsooni eraldav joon on üsna tabamatu ning kohta, kust ta mitut tänavat poolitab, pole majanumbritega märgitud.
  15. novembrist kuni 15. aprillini jõus olev parkimiskeeld kehtib kella 00.00-06.00 vaheldumisi ühel ööl ühes vanalinna piirkonnas ja järgmisel ööl teises piirkonnas.
  Keeld on linnavalitsuse hinnangul vajalik tänavate puhastamiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.