Ülo Toomsalu • 14. november 2002 kell 8:17

PM: Linn teavitab parkimiskorra muutumisest lendlehtedega

Tallinna liikluskorraldajad pistsid vanalinnas autode kojameeste vahele pabereid, millele on käsitsi joonistatud öise parkimiskeelu alad.

Sulguriga kilekotti pakitud A4 formaadis paberil on vanalinna piirkond käsitsi tõmmatud ning halvasti nähtava ja kergelt siksakilise joonega kaheks jagatud. Samuti on mustvalgele lendlehele käsitsi joonistatud vanalinna parkimiskeelu tarbeks üles pandavad liiklusmärgid ning nende asukoht, kirjutab Postimees.

Vanalinna elanik Priit (24) imestas, kui sellise lehekese lõunaks oma kodu ette pargitud auto kojamehe alt leidis. ?Mina siit küll suurt midagi aru ei saa, õigemini oletan, mis siin kirjas võiks olla, sest vanalinna elanikuna olen püüdnud eelmisel talvel parkimissüsteemist midagi taibata,? arutles Priit, kes lehekese toimetusse tõi, kuid oma perekonnanime parkimisloast ilmajäämise kartuses öelda ei tahtnud.

Priit nentis, et pigem tekitab leheke segadust, sest kaht parkimistsooni eraldav joon on üsna tabamatu ning kohta, kust ta mitut tänavat poolitab, pole majanumbritega märgitud.

15. novembrist kuni 15. aprillini jõus olev parkimiskeeld kehtib kella 00.00-06.00 vaheldumisi ühel ööl ühes vanalinna piirkonnas ja järgmisel ööl teises piirkonnas.

Keeld on linnavalitsuse hinnangul vajalik tänavate puhastamiseks.

Hetkel kuum