• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Uusasumid kasvatavad pealinnas uusi ummikuid

  Tallinnas on tekkinud uued ristmikud, mida tipptundidel ummistavad äärelinnas või lähivaldades kasvanud uusasumite elanike autod.

  Veel kevadel kandis Tallinna vaieldamatult kõige hullema ummikutekitaja tiitlit Tartu maantee ja Järvevana tee ristmik, mis on viimaste kuude jooksul saanud tänu äärelinnas kasvavatele uusasumitele tugevaid konkurente. Viimasteks on iga päev ühtlaselt umbes Pärnu maantee ja ülepäeviti autodest pungil Pirita tee, kirjutab Postimees.
  Pärnu maantee ummikud ulatuvad ka Kuku raadio liikluslennukilt vaadates silmapiirini - ajakirjandusmajani kulgeva saba teist otsa võib aimata alles poole Vabaduse puiestee või Männiku tee peal.
  Kui Pirita tee esimesed üksikud ummikud algasid juba septembris, siis Pärnu maantee ummistus alles pärast Vabaduse puiestee valmimist novembri alguses.
  Hommikustes ummikutes seisvad inimesed jõuavad tööle 20-30 minutit tavalisest hiljem. ?Kolleegid räägivad, et bussides haaravad inimesed korraga nagu käsu peale mobiilid, helistavad tööle ja vabandavad, et jäävad hiljaks,? ütles Kuku raadio hommikuste uudiste tarbeks õhust liikluspilti edastav Ulla Länts.
  Septembrist alates liikluslennukiga pilvepiiril tiirutanud ajakirjanik Länts peab linna umbseimaks liiklussõlmeks Tartu maantee - Järvevana tee - Peterburi tee ristumiskohta, kuid tunnistab, et üllatuslikult on pea iga päev umbes ka Pärnu maantee ja Pirita tee. Länts nendib, et näiteks lennuväljale tuleb minna aegsasti ja sealt tagasi saada on veelgi hullem.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Raadiohitid: turgude põhi pole käes
Mis toimub aktsiaturgudel, kuidas kriisis raha mitte kaotada ja millised nipid tulevad abiks säästmisel, olid jaaninädalal kuulajate meelisteemad.
Mis toimub aktsiaturgudel, kuidas kriisis raha mitte kaotada ja millised nipid tulevad abiks säästmisel, olid jaaninädalal kuulajate meelisteemad.
"Sõbrad võitlevad mul idas, aga siin Kiievis on tavaline elu" DV reportaaž: kuidas Ukraina pealinn sõja ajal elab
Asjalikud ja hoolitsetud mehed ja naised, kellega Eesti äridelegatsioon kohtus Kiievis, magasid (või lausa elasid) veel paar kuud tagasi punkrites ja keldrites. Ukraina pealinn toibub šokist, kuid sõda käib edasi.
Asjalikud ja hoolitsetud mehed ja naised, kellega Eesti äridelegatsioon kohtus Kiievis, magasid (või lausa elasid) veel paar kuud tagasi punkrites ja keldrites. Ukraina pealinn toibub šokist, kuid sõda käib edasi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.