• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hea tööõhkkonna valemi saab konverentsilt

  ?Konverentsilt peaks saama ideid ja mõtteid, kuidas kontorielu suunata ja kuidas kujundada positiivne tööõhkkond,? tutvustab Sekretar.ee OÜ tegevjuht Kristjan Järvik Pärnus toimuva kahepäevase ürituse ideed.
  Kolmandat aastat toimuvat bürootöö konverentsi korraldab nimelt tänavu lisaks Pärnu Konverentsidele esmakordselt ka Sekretar.ee OÜ.
  Vaadates konverentsile registreerunute nimekirja, kus viimasel registreerimispäeval, st eile, oli kirjas üle 320 nime, torkas silma, et lõviosa osalejatest on sekretärid. Kristjan Järvik nimetab konverentsi sihtgrupina siiski kõiki inimesi, kes kontoris tööd teevad, ning toob eraldi välja just sekretärid, juhiabid ning personalijuhid.
  Kahele päevale jaguvate ettekannete seas on mitmed just psühholoogia valdkonda kalduvad ? räägitakse, kuidas end kehtestada ning kuidas oma hoiakute kaudu mõjutab inimene kogu tööõhkkonda, muutes selle kas meeldivaks või mürgiseks, samuti tuleb juttu sellest, kuidas saavutada tasakaal töise ja isikliku elu vahel.
  Advokaadibüroo Raidla ja Partnerid kantseleijuhataja Tiia Eikla loodab konverentsilt saada näpunäiteid inimestevahelise suhtlemise ja bürootöö parema korraldamise kohta. ?Lähen sellisele konverentsile esmakordselt, kuid leian, et minu töö tingib vajaduse end just selles vallas arendada,? lisas Eikla.
  ASist Norma lähevad konverentsile sekretär ja tegevdirektori abi. Tegevdirektori abina töötav Inge Loik sõnas, et läheb konverentsile kuulama praktikuid, kes uusi ideid ellu on rakendanud.
  ?Kõige huvipakkuvamad on mulle teemad hoiakute mõjust tööõhkkonnale, digitaalne dokumendihaldus ning Kersti Sõõrumaa ettekanne ?Bürootöötajast promootoriks?. Vähetähtis pole ka ideede ja kogemuste vahetamise võimalus kolleegidega,? lisas Inge Loik veel ühe aspekti.
  Korraldaja Kristjan Järvik nendib, et paljudes Eesti firmades on täna tööõhkkond probleemiks ning seda eriti just töövõtja poolelt. ?Levinud on arusaam, et tööandja-töövõtja vahel head läbisaamist loota pole,? lisas Järvik.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.