Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hea tööõhkkonna valemi saab konverentsilt

  ?Konverentsilt peaks saama ideid ja mõtteid, kuidas kontorielu suunata ja kuidas kujundada positiivne tööõhkkond,? tutvustab Sekretar.ee OÜ tegevjuht Kristjan Järvik Pärnus toimuva kahepäevase ürituse ideed.
  Kolmandat aastat toimuvat bürootöö konverentsi korraldab nimelt tänavu lisaks Pärnu Konverentsidele esmakordselt ka Sekretar.ee OÜ.
  Vaadates konverentsile registreerunute nimekirja, kus viimasel registreerimispäeval, st eile, oli kirjas üle 320 nime, torkas silma, et lõviosa osalejatest on sekretärid. Kristjan Järvik nimetab konverentsi sihtgrupina siiski kõiki inimesi, kes kontoris tööd teevad, ning toob eraldi välja just sekretärid, juhiabid ning personalijuhid.
  Kahele päevale jaguvate ettekannete seas on mitmed just psühholoogia valdkonda kalduvad ? räägitakse, kuidas end kehtestada ning kuidas oma hoiakute kaudu mõjutab inimene kogu tööõhkkonda, muutes selle kas meeldivaks või mürgiseks, samuti tuleb juttu sellest, kuidas saavutada tasakaal töise ja isikliku elu vahel.
  Advokaadibüroo Raidla ja Partnerid kantseleijuhataja Tiia Eikla loodab konverentsilt saada näpunäiteid inimestevahelise suhtlemise ja bürootöö parema korraldamise kohta. ?Lähen sellisele konverentsile esmakordselt, kuid leian, et minu töö tingib vajaduse end just selles vallas arendada,? lisas Eikla.
  ASist Norma lähevad konverentsile sekretär ja tegevdirektori abi. Tegevdirektori abina töötav Inge Loik sõnas, et läheb konverentsile kuulama praktikuid, kes uusi ideid ellu on rakendanud.
  ?Kõige huvipakkuvamad on mulle teemad hoiakute mõjust tööõhkkonnale, digitaalne dokumendihaldus ning Kersti Sõõrumaa ettekanne ?Bürootöötajast promootoriks?. Vähetähtis pole ka ideede ja kogemuste vahetamise võimalus kolleegidega,? lisas Inge Loik veel ühe aspekti.
  Korraldaja Kristjan Järvik nendib, et paljudes Eesti firmades on täna tööõhkkond probleemiks ning seda eriti just töövõtja poolelt. ?Levinud on arusaam, et tööandja-töövõtja vahel head läbisaamist loota pole,? lisas Järvik.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehitajad ootavad tööd, riik … loodetavasti mitte Godot'd
Ajal, mil kinnisvaraarendajad tõmbavad uutele projektidele pidurit, läheb tarvis riigi ja omavalitsuste julgust ehitussektorile tööd pakkuda. Ilmselt on kõrged hinnad tulnud selleks, et jääda, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ajal, mil kinnisvaraarendajad tõmbavad uutele projektidele pidurit, läheb tarvis riigi ja omavalitsuste julgust ehitussektorile tööd pakkuda. Ilmselt on kõrged hinnad tulnud selleks, et jääda, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Peep Peterson: Arto Aasal on ühes asjas õigus
Julgeoleku kõrval on inimesed mures majandusliku hakkamasaamise pärast ja murel on paha komme ennast majanduses taastoota. Miinimumpalga kiirem tõus on Eesti eduloo jätkusuutlikkuse küsimus, leiab tervise- ja tööminister Peep Peterson (SDE) vastuartiklis tööndjate juhile.
Julgeoleku kõrval on inimesed mures majandusliku hakkamasaamise pärast ja murel on paha komme ennast majanduses taastoota. Miinimumpalga kiirem tõus on Eesti eduloo jätkusuutlikkuse küsimus, leiab tervise- ja tööminister Peep Peterson (SDE) vastuartiklis tööndjate juhile.
TS Laevad kutsub juhatuse liikme tagasi
Tallinna Sadama tütarettevõte TS Laevad nõukogu kutsus juhatusest tagasi teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla, tema volitused lõpevad 9. detsembril.
Tallinna Sadama tütarettevõte TS Laevad nõukogu kutsus juhatusest tagasi teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla, tema volitused lõpevad 9. detsembril.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Telia saab Eestis uue juhi
Detsembrist saab Telia Eesti juhiks Holger Haljand. Praegune juht Robert Pajos lahkub ettevõttest, teatas Telia.
Detsembrist saab Telia Eesti juhiks Holger Haljand. Praegune juht Robert Pajos lahkub ettevõttest, teatas Telia.
No pressure, Harmet! Ukraina lasteaia ehitamise aeg hakkas jooksma
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Tänasest hakkab jooksma 170 päeva, mille jooksul peab Harmet ehitama moodullasteaia Ukrainasse Ovrutši linna.
Puiduhõnguline kinnisvaraoaas Telliskivis
Kui RE Kinnisvara endale uusi ruume otsima asus, leiti sobivad Telliskivi Kvartalist. Ees ootas lihtne tühi karp ja neli seina, kuid visioon sellest, milline tulevane büroo välja nägema hakkab, oli peas selgelt paigas, kirjutab novembrikuu Sisustaja.
Kui RE Kinnisvara endale uusi ruume otsima asus, leiti sobivad Telliskivi Kvartalist. Ees ootas lihtne tühi karp ja neli seina, kuid visioon sellest, milline tulevane büroo välja nägema hakkab, oli peas selgelt paigas, kirjutab novembrikuu Sisustaja.

Olulisemad lood

Kaupmees: kui vaja, otsime tarnija, kelle hinnad on vastuvõetavamad
Tootjad on kasvavate energiahindade tõttu pidanud tõstma ka oma toodete hindu, samas jaeketid pole alati uute hindadega nõus. See tähendab, et läbirääkimised kestavad üha kauem.
Tootjad on kasvavate energiahindade tõttu pidanud tõstma ka oma toodete hindu, samas jaeketid pole alati uute hindadega nõus. See tähendab, et läbirääkimised kestavad üha kauem.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.