• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mida annab NATO Eestile

  NATOsse kuulumine tõstab Eesti riigikaitse tõsiseltvõetavuse täiesti uuele tasemele. Lisaks on täiesti ekslik väide, et NATOga seotud kohustused on meie jaoks liiga kulukad. Pigem vastupidi.
  Eesti pingutus kaitse-eelarve kasvatamisel on olnud muljetavaldav ja kindlasti ei ole see sündinud valudeta. Ent lisaväärtus, mille see meile toob, on uskumatult suur. Panustades ise vaid veidi üle saja miljoni dollari, hakkab meid kaitsma organisatsioon, mille potentsiaali mõõdetakse aastas sadade miljarditega.
  Eesti on kaua demokraatlikust maailmast ära lõigatud olnud. Pärast võõrvõimu alt vabanemist on julgeolekugarantiide saavutamine olnud meie loogiline püüdlus. Ei ole vähimatki põhjust kahelda, et NATOga kaasnev julgeolekutagatis on reaalne. Ehkki maailma ohupildi muutudes on NATOgi pidevas uuenemises, ei ole kollektiivkaitse põhimõte kunagi vaidlustamist leidnud ning püsib Washingtoni leppes muutumatuna juba 1949. aastast.
  Me ei saavuta mitte üksnes välist julgeolekutagatist, vaid võtame oma õlgadele ka suure vastutuse ja kohustustekoorma. Et riigi ja rahvana areneda, peame rahvusvahelises ja globaalses koostöös aktiivselt osalema. Kookonisse tõmbumine ja uskumine, et kui meie kedagi ei tülita, ei puutu pahad ka meid, oleks tänapäeva maailmas ekslik ja vastutustundetu. kaitseminister Sven Mikser (Postimehe eriväljaanne NATO 19.11)
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.