• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Transiidiärimees Endel Siff ostis osa ajalehest Estonija

  Transiidiäri kaudu tuntud Endel Siff otsustas lüüa kaasa ka ajaleheäris ning ostis eile suure osa Estonijat väljaandva firma aktsiatest.

  <pilt#EndelSiff.jpg#Endel Siff#150#188#0> Estonija nädalalõpulehe Vesti teatel korraldas ajalehte väljaandev firma Merliner Holding seetõttu täiendava aktsiaemissiooni.
  Oma tehingut kommenteerides teatas Siff, et tema jaoks on tegemist investeeringuga ning suuraktsionärina loodab ta oma ajaleheärist tulu saada. Kirjastuse eesmärk peab Siffi arvates olema anda välja poliitiliselt sõltumatuid ning kõikidele Eesti elanikele huvitavaid ajalehti.
  Endel Siff märkis ÄP Onlinele, et täiesti loogilise sammuna järgnes sellele sammule väljaastumine Isamaaliidust, kuhu ta saatis eile enda erakonnast väljaarvamisavalduse. Pikemalt ei soovinud ta hetkel veel tehingut kommenteerida.
  Ajalehe teine suuromanik on Oleg Ivanov, kes töötas varem Siffi alluvuses Bekkeri sadama juhina. Oleg Ivanov, kes lahkus töölt sadamas, astus Estonija omanikuks tänavu kevadel, mil Gennadi Ever lehe talle ära müüs.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.