• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eesti Raadio ähvardab lõpetada spordiülekanded

  Eesti Raadio ei suuda rahanappuse tõttu tõenäoliselt üle kanda Ateena olümpiamänge ja teisi lähituleviku suurvõistlusi.

  ?Me ei saa heauskselt EBU-le (Euroopa Ringhäälingute Liit?toim) teatada, et tuleme olümpiamängudele, ja pärast kaelast saadik võlgadesse sattuda,? ütles Eesti Päevalehele Eesti Raadio peadirektor Ain Saarna, kelle sõnul tuleb raadiol 2004. aasta olümpiamängude kajastamise soovist teatada juba detsembri alguses. ?Müts peos ei jaksa küll pidevalt rahvusvahelisi projekte vedada.?
  Saarna sõnul on ühe suurvõistluse projekti eelarve peaaegu võrdne Vikerraadio aastaeelarvega. ?Kui me ei jaksa teha, tuleb üle minna vaid uudiste vahendamisele,? lisas ta.
  Spordikirjanik Paavo Kivine märkis, et raadio spordisaadete kaotamine oleks suur kaotus. ?Raadio on olnud pikka aega esmane allikas, kust eestlaste jaoks olulistelt spordisündmustelt infot saada,? lausus ta.
  Peadirektor nentis, et lisaks spordisaadetele on küsitav ka venekeelse Raadio 4 tulevik, sest stuudiotehnika on muretsetud kümme aastat tagasi. ?Oleme sinna nii-öelda karke alla pannud, aga nagu meie tehnikadirektor ütleb: kargud enam ei kanna, kui süda on vana,? ütles ta.
  Kui riigieelarvest lisaraha ei tule, on raadio tõenäoliselt sunnitud tagasi kutsuma ka oma Brüsseli-korrespondendi. ?Ja seda ajal, kui Riigikogu kavandab oma esinduse rajamist Brüsselisse,? lisas Saarna. ?Me oleme täbarate valikute ees.?
  Ringhäälingunõukogu esimees Tiit Sinissaar väitis, et praegune koalitsioon on raadiot ja televisiooni korduvalt petnud. ?See näitab koalitsiooni hea tahte puudumist,? märkis ta. ?Ringhäälingu arengukava kiideti ühegi vastuhääleta heaks, aga järgmise aasta eelarve on tänavusest tegelikult väiksem.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.