• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eestist varastatud sõidukid jõudsid läbi Ikla Valgevenesse

  Tallinna kriminaalpolitsei autojälitusgrupp vahistas Peterburi elaniku, kes vedas läbi Ikla piiripunkti Valgevenesse varastatud autosid.

  Venemaa kodanik, üle 30 aasta vanune mees, vahistati läinud neljapäeval, kui ta üritas varastatud sõiduautoga Toyota Corolla Lätti minna, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Samal päeval oli ta kodulinnast Peterburist sõitnud reisibussiga Narva, kust suundus Kesk-Eesti kaudu Ikla piiripunkti. Vahepeal istus mees 2000. aastal toodetud Toyotasse, mille roolist politsei ja piirivalve ta Ikla piiripunktis vahistasid.
  ?Autol olid Vene registreerimisnumbrid, väliselt korrektne Venemaa tehniline pass ja Vene registreerimisnumbrid,? ütles autojälitusgrupi komissar Marek Helinurm. ?Masina kerenumbrid olid üle löödud. Pealiskaudsel vaatlusel olnuks raske midagi kahtlustada.?
  Politsei peab meest kogenud ülevedajaks, sest enne vahelejäämist jõudis ta Eesti-Läti piiri ületada vähemalt kahe varastatud autoga. 2001. aasta septembris juhtis mees varastatud sõiduautot Audi A6 ja mõni nädal enne vahelejäämist sõitis ta Eestist Lätti varastatud Subaruga.
  Komissar Helinurme sõnul töötas vahistatud kuller Tallinnas hinnalisi sõidukeid varastava vene jõugu heaks. ?Meil on andmeid, et see grupp on vedanud niiviisi üle Läti piiri Valgevenesse palju siit varastatud autosid,? lausus komissar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs võttis suuna alla
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.