• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EE: Arne Otter häiris bussifirma tööd

  Nädal tagasi ilmusid pressis kuulutused, et firma Sebe-Ekspressbuss on majandusraskustes ja otsiti pankrotihaldurit.

  Sebe-Ekspressbussi nimeline osaühing on registreeritud tänavu suvel Pärnu linnas aadressile Ringi 1, kus asub Taisto Pärnu bussijaam.
  Äriregistrist on näha, et Sebe-Ekspressbuss OÜ juhatuse liige on tuntud ühiskondlik aktivist Arne Otter ja osanik Venemaa kodanik Koronidi, kirjutab Eesti Ekspress.
  AS SEBE tegevdirektor ja juhatuse esimees Rivo Seppur: 'Tegime Pärnu äriregistrile järelepärimise, et kuidas saab sellise firma registreerida, kui nii Sebe kui ka Ekspressbuss on meie poolt registreeritud nimed. Vastati, et selline nimekasutus on lubatud.'
  SEBE igapäevast majandustegevust ei ole kõnealuse kuulutuse avaldamine häirinud, sest äriga tegelevad inimesed vaatavad ka ettevõtte registreerimisnumbrit, räägib Seppur. Siiski on paljud kliendid SEBEga ühendust võtnud, et küsida, mis toimub.
  Küll paneb SEBE juhti imestama, et kuulutuses oli millegipärast märkimata lühend 'OÜ' või sõna 'osaühing', mis kokkuvõttes kuulutuse lugejat ilmselgelt eksitab. 'Ma nimetaksin seda mitteheaks äritavaks,' resümeerib Seppur.
  Arne Otter räägib, et ta võttis huviga vastu pakkumise eraettevõtluses kaasa lüüa. 'Tegemist on transpordi- ja turismifirmaga. Kahjuks tekkisid majandusraskused, aga loodame need ületada. Noh, võtame laenu või leiame kaasinvestorid.' Selle aja jooksul, mis Otter on Sebe-Ekspressbussi juhtinud, ei ole firmal olnud ühtki töötajat ega mingit käibevara.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tallinna börs võttis suuna alla
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Tallinna börs oli täna pärast kaks päeva kestnud kiiret tõusu langemas. Kohalikud pangad odavnesid Coopi headele tulemustele vaatamata, suurim langeja oli Ekspress Grupp.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.