• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Tallinn toetab ajalehte Videvik 150 000 krooniga

  Tallinna linnavalitsus annab üleriigilisele ajalehele Videvik 150 000 krooni, kuigi linna finantstalitus rahaeraldust ei poolda.

  Talitus oli Videvikule raha andmise vastu seetõttu, et tegemist on üleriigilise lehega, mis peaks toetust küsima pigem vabariigi valitsuselt. Samuti tõi finantstalitus välja tõiga, et dokumentides ei kajastu, kui palju leht üldse raha taotles ning mille alusel võeti toetussummaks 150 000 krooni, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Tallinna linnavalitsuse meediaosakonna direktor Allan Alaküla põhjendas raha-eraldust vajadusega informeerida linna eakamaid inimesi, sest Videvik polnuks võimeline ilmumist jätkama, lehenumbri hinda tõstmata.
  Videviku peatoimetaja Ants Tamme lükkas ümber väite, nagu oleks ajaleht kriisis. Praegu maksab Videviku üksiknumber viis krooni, toetusest ilma jäämine sundinuks Tamme sõnul hinda järgmise aasta alguses krooni võrra tõstma. ?Toetus kulub ära toimetuse töö parandamiseks,? märkis Tamme, ?saame süvendatult tegeleda Tallinna sotsiaalprobleemidega. Pool meie tiraa?ist läheb Tallinna pensionäridele.?
  ?Sellist tingimust, et ajaleht peab kohustuslikus korras midagi linnavalitsuse nõudel kajastama, rahaeraldusega ei kaasne,? ütles Alaküla, ?aga ajaleht võib seda hea tahte korras teha.?
  Tamme kinnitas, et Videvik on neutraalne väljaanne ja teeb koostööd kõikide erakondadega. ?Mina ei kuulu ühessegi erakonda,? lisas Tamme.
  Peatoimetaja sõnul on Tallinn toetanud mittetulundusühingut Videvik ka varem, samuti on Videvik toetusi saanud Nõo ja Nissi vallalt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.