Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM Online: Pärnus on liikvel valeraha

  Pärnu Politseiprefektuur registreeris täna viimase pooleteise kuu jooksul juba kolmanda juhtumi, mil ringlusest tabati võltsitud 500-kroonine.

  Eelmised juhused olid 25. oktoobril, mil makstud oli valerahaga Pärnu ühes saunas, ja 26. oktoobril, kui valeraha oli panka jõudnud ühest Pärnu linna kauplusest, teatas Pärnu politsei pressiesindaja Kaja Kukk Postimees Online"le.
  Täna politseisse jõudnud rahatäht on samuti pärit kauplusest, kus sellega arvet maksti.
  'Rahatähtede puhul on tegemist sellise võltsinguga, mida suudab iga inimene ka ise kontrollida,' märkis Kukk.
  Alustada tuleb paberist, mis rahatähtedel on reljeefne, aga võltsingul täiesti sile, libeda pinnaga. Kui õigel paberrahal on hologramm esiküljel, siis käesolevate võltsingute puhul on see kleebisena nii esi kui ka tagaküljel.
  Iseloomulik on see, et käesolevate võltsingute puhul on värv laialivalgunud, puuduvad turvaniit ja vesipilt. Kõik rahatähed kannavad numbrit AR484477. Politsei on Kuke sõnul kõigi kolme juhtumi osas alustatud kriminaalmenetlust võltsitud raha kasutamise, vahetamise, edasiandmise või muul viisil käibelelaskmise tunnustel. Karistatakse sellise teo eest rahalise karistusega või kuni viieaastase vangistusega. Pärnu Politseiprefektuur palub kõigist valeraha kasutamise juhtumitest teada anda telefonil (044) 76 657 või pöörduda tasuta lühinumbril 110.
  Oodatud on igasugune kuritegude avastamisele kaasaaitav informatsioon ka vihjetelefonile (044) 76 555 või elektronpostiga aadressil [email protected]
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.