• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Poliitikuks ihkavad saatejuhid kaotavad valimisteni eetriloa

  Keskerakonda astunud TV3 uudistesaate juht Enn Eesmaa ja ETV ?Unetuse? saatejuht Aleksander T?aplõgin ei pääse ekraanile.

  ?Saatejuhi meelsus on loomulikult saatejuhi enda otsustada, aga valimistele eelneval perioodil ei saa ta ekraanile ilmuda,? kommenteeris Eesti Televisiooni juhatuse esimees Ilmar Raag Eesti Päevalehele T?aplõgini eetrikeeldu.
  ETV juhatus otsustab lähipäevil, millal täpselt hakkab Riigikokku pürgivatele saatejuhtide jaoks eetrikeeld kehtima.
  Seni põhikohaga uudisteagentuuri BNS venekeelsete uudiste osakonnas töötanud T?aplõgin on laiemat tuntust kogunud nii eesti kui ka vene publikule mõeldud saate ?Unetus? ühe juhina.
  ?Unetuse? teisele saatejuhile ja BNSi sisetoimetuse peatoimetajale Ainar Ruussaarele tuli oma töökaaslase poliitikasse minek üllatusena.
  ?Iga inimese valikud on tema enda teha ja loomulikult ei sekku BNS ühegi inimese valikutesse,? ütles Ruussaar. ?Aga vastavalt BNSi reeglitele ja heale ajakirjandustavale on kuni valimisteni T?aplõgini töö peatatud.?
  Kui T?aplõgini paigutas Keskerakond oma valimisnimekirjas 35. kohale, siis aastakümneid teles töötanud Enn Eesmaa päralt on seal paljude nimekate keskerakondlaste ees kõrge 24. koht.
  ?Eesmaa ja telekanal jõudsid seisukohale, et ?Seitsmeste uudiste? poliitilise sõltumatuse ning tasakaalustatuse huvides ei jätka Eesmaa kuni riigikogu valimisteni saatejuhina,? seisis eilses TV3 pressiteates. TV3 programmidirektori Jüri Pihela sõnul oli telekanalil pikka aega teavet selle kohta, et Eesmaa on ühe ja teise erakonna huviorbiidis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.