• Jaga lugu:

  Nokia: mobiiltelefonide müük kasvab 2003. aastal vähemalt 10%

  Nokia loodab, et 2003. aastal müüakse mobiiltelefone maailmas 10% või veidi rohkemgi kui sel aastal.

  Samas kardetakse, et võrguseadmete turul jätkub raske olukord ka järgmisel aastal, langus võib tulla 10%.
  Oma strateegiat tutvustaval koosviibimisel teatas Nokia investoritele, et usub endiselt, et sel aastal müüakse maailmas 400 mln mobiiltelefoni. Järgmise aasta mobiiltelefonide müügimaht kasvab nii uute klientide lisandumise kui ka mobiiltelefonide ümbervahetamise tsükli pikkuse stabiliseerumise tõttu.
  Nokia prognoosib, et praeguselt 1,1 mld mobiiltelefoni kasutajalt jõutakse 2005. aastal 1,5 mld kasutajani ning ta enda osakaal mobiiltelefonide ümbervahetamise turul tõuseb praeguselt 50%-lt.
  Nokia sõnul on mobiiltelefonide ümbervahetamise tsükkel viimase 18 kuu jooksul pikenenud kuid nüüd stabiliseerunud kahe ja poole aasta juures.
  Nokia lisas, et ta on jõudmas maailmas 40% turuosa juurde mobiiltelefonide müügiturul.
  Nokia ja Ericssoni aktsia liikusid kell 16:30 vastavalt 18,65 eurol ja 8,25 Rootsi kroonil ehk 6,6% ja 5,7% miinuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.