• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Radiolinja võib minna Vodafone?ile

  Eile teatasid Radiolinja Eesti (RLE) ja Vodafon tähtajatu partnerluslepingu sõlmisest, tänu millele saavad kevadest RLE kliendid 15 Euroopa riigis viibides soodsamalt helistada ning kasutada GPRSi Vodafone?i võrgu kaudu. Vodafone?i kliendid saavad aga Eestis olles RLE võrku kasutada.
  ?Radiolinja ja Vodafone?i partnerluslepingust loodame eelkõige roaming-tulude kasvu eeldusel, et väliskliendid eelistavad Eestisse tulles Radiolinja kui Vodafone?i partneri võrku,? ütles RLE juhatuse liige Andrus Hiiepuu. ?Eesmärk on kahekordistada roaming-tulusid paari aasta jooksul. Seda esimese etapi teenuste osas. Järgmises faasis on eesmärk tuua turule ühisteenuseid kogu Radiolinja kliendibaasile.?
  RLE ja Vodafone?i vahelise ostu-müügitehingu võimalikkuse kohta jagas eile RLE aga diplomaatilisi kommentaare. ?Radiolinja Eesti ja Vodafone?i vahel sõlmitud lepingu puhul on tegemist partnerluslepinguga, mis sätestab ühisteenuste pakkumise, ühised turundus- ja tootearendustegevused,? ütles Radiolinja Eesti juht Sami Seppänen. RLE ja Vodafone võtavad kasutusele ühise kaubamärgi koostöö raames pakutavate teenuste turustamiseks.
  ?Usun, et see on kaunikesti loogiline,? vastas ASi EMT juhatuse esimees Peep Aaviksoo küsimusele, kas on võimalik Radiolinja ülevõtmine Vodafone?i poolt.
  ?Vodafone?i taktika ongi selline, et esialgu sõlmitakse partnerlusleping ja hakatakse pakkuma teenuseid ühise kaubamärgi all, mõne aja pärast kaob aga kohaliku operaatori kaubamärk ära,? ütles ta. ?Samas on Vodafone aga nii suur operaator, et Soomest ja Eestist jääb talle väheseks. 100 000 Radiolinja klienti on tema jaoks olematu number, Londonist ei paista ei Soomet ega Eestit.?
  Aaviksoo lisas, et pikas perspektiivis ei jää Euroopasse palju operaatoreid, Vodofone on aga nende hulgas, kes jääb.
  Samuti ei pidanud võimatuks Radiolinja tulevast müüki Vodafone?ile ASi Tele2 Eesti juht Üllar Jaaksoo. ?Olen sellele mõelnud juba mullu kevadel, kui Vodafone?iga sõlmis lepingu Soome Radiolinja, tõenäosus on 50% ja see on aasta-paari küsimus, ? sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.