• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lähis-Idas ja Kagu-Aasias reisides tuleks olla ettevaatlik

  Seoses kasvava terrorismiohuga maailma erinevates paikades kutsub välisministeerium Eesti kodanikke reisimisel üles suuremale ettevaatusele, eriti Kagu-Aasia ja Lähis-Ida piirkonnas.
  Planeerides sõitu riikidesse, kus võivad ähvardada rahvarahutused, suured streigid, relvastatud konfliktid, epideemiad, ebastabiilsed ilmastikutingimused vms, tuleb arvestada võimalike riskidega ning sellega, et reisitakse oma riisikol.
  Välisministeerium soovitab olla tähelepanelik liikumisel rahvarikastes kohtades, turistide hulgas populaarsetes ostukeskustes ja meelelahutuskohtades, samuti religioossetes kogunemispaikades.
  Eriti tähelepanelik ning ettevaatlik tuleb aga olla välismaalaste seas populaarsetes ööklubides, baarides ja restoranides, mis on sageli olnud terrorirünnakute sihtpunktiks. Samuti soovitab välisministeerium mitte külastada kohti, mida ei hõlma politsei, sõjaväe või teiste julgeolekuüksuste valve.
  Reisile minnes tasuks vormistada reisikindlustus ning anda lähedastele oma ja peatuspaikade kontaktandmed. Ühtlasi oleks hea selgitada enne reisile minekut välja sihtkohariigis asuvate Eesti välisesinduste ning aukonsulaatide andmed. Juhul kui Eestil konkreetses piirkonnas oma välisesindus või aukonsulaat puudub, võib probleemide tekkimisel pöörduda ka Läti ning Leedu välisesinduste ja aukonsulaatide poole.
  Ka soovitab välisministeerium jälgida USA riigidepartemangu ja Suurbritannia välisministeeriumi konsulaarinfo kodulehekülgi.
  Neis riikides tasub olla ettevaatlik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Tesla ületas käibe- ja kasumiootusi
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
Tesla suutis kolmandas kvartalis nii käibe- kui kasumiootusi ületada. Samas mainiti, et tarneahelaga seotud probleemid võivad nende kasumimarginaalid surve alla panna, vahendab Reuters.
CybExer: Töötaja on väärt head palka ja suurepärast motivatsioonipaketti
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
Tootjahinnad kasvasid septembris üle 19% Ekspordihinnad kasvasid samas taktis
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis 2021. aasta septembris võrreldes augustiga 2,8% ja võrreldes eelmise aasta septembriga 19,2%.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis 2021. aasta septembris võrreldes augustiga 2,8% ja võrreldes eelmise aasta septembriga 19,2%.