• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilmaportaalis Eesti suusainfo ja kalastuskalender

  Milline on lumikate Pärnus? Kas Otepää kandis juba saab suusatada? Kui Saaremaale sõita, kas peab praami ootama või ehk võib loota juba avatud jääteele üle mere?
  Neile ja paljudele teistele küsimustele leiab vastuseid ilmaportaalist www.ilm.ee. Avaküljel pakutakse nimekirja 16 Eesti linna kohta. Asula nimel klikkides avaneb eraldi lehekülg konkreetse piirkonna ilmainfoga ? saate teada õhutemperatuuri ja õhurõhu ning nende andmete uuendamise kellaaja. 24 tunni graafik tutvustab mõlema näitaja muutumisi viimase ööpäeva jooksul. Eraldi aknas liigub reaalajas pilt, mis enamasti on võetud selle linna keskväljakult ? näiteks lumesadu peaks kohe ekraanile ära paistma.
  Nagu öeldud, leiab ilmalehelt ka infot Eesti suusaradade kohta, nii nagu on seal ka allergiateated, kalastuskalender, mitu tähekaarti, mereilmateade ja üle-eestiline tuuleinfo. Ilmainfot saab omale tellida ka SMSina mobiiltelefonile või nädalaülevaatena e-posti aadressile. Ülemaailmne ilmainfo annab teavet 22 linna või piirkonna kohta, mille seas pole küll ühtegi Aafrika või Lõuna-Ameerika esindajat. Väiksemas mahus info on ka vene ja inglise keeles.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.