9. detsember 2002 kell 22:00

Ilmaportaalis Eesti suusainfo ja kalastuskalender

www.ilm.ee

Milline on lumikate Pärnus? Kas Otepää kandis juba saab suusatada? Kui Saaremaale sõita, kas peab praami ootama või ehk võib loota juba avatud jääteele üle mere?

Neile ja paljudele teistele küsimustele leiab vastuseid ilmaportaalist www.ilm.ee. Avaküljel pakutakse nimekirja 16 Eesti linna kohta. Asula nimel klikkides avaneb eraldi lehekülg konkreetse piirkonna ilmainfoga ? saate teada õhutemperatuuri ja õhurõhu ning nende andmete uuendamise kellaaja. 24 tunni graafik tutvustab mõlema näitaja muutumisi viimase ööpäeva jooksul. Eraldi aknas liigub reaalajas pilt, mis enamasti on võetud selle linna keskväljakult ? näiteks lumesadu peaks kohe ekraanile ära paistma.

Nagu öeldud, leiab ilmalehelt ka infot Eesti suusaradade kohta, nii nagu on seal ka allergiateated, kalastuskalender, mitu tähekaarti, mereilmateade ja üle-eestiline tuuleinfo. Ilmainfot saab omale tellida ka SMSina mobiiltelefonile või nädalaülevaatena e-posti aadressile. Ülemaailmne ilmainfo annab teavet 22 linna või piirkonna kohta, mille seas pole küll ühtegi Aafrika või Lõuna-Ameerika esindajat. Väiksemas mahus info on ka vene ja inglise keeles.

Hetkel kuum