• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vietnami kohvifarmerid üritasid turgu üle kavaldada

  Maailma suurima robusta-kohvi eksportööri Vietnami farmerid üritasid turgu üle kavaldada. Vietnamis on kohvikoristus periood alles pooleli. Kuna teenida sooviti rohkem, kui hiljutised kohvihinnad lubasid, otsustati kohvi müügiga viivitada, lootes, et seetõttu väheneb pakkumine. Nüüd on tootjad muutunud närviliseks. Nende meetmeid pole saatnud edu. Kohvi hind on nii Aasias kui Londonis LIFFEl langenud.
  Londonis on hakatud Vietnami robustamüügipaanika kartuses pikki futuuripositsioone sulgema. Robusta jaanuarilepingu hind langes 16 dollari võrra ehk 2% 775 dollarile tonnist.
  "Vietnami farmerid kardavad ja müüvad kartuses, et hinnad LIFFEl jätkavad langust," ütles üks kaupleja. Ta lisas, et farmerid viivitasid saagi müügiga lootes saada paremat hinda. Lõpmatuseni ei saa nad saagi müügiga viivitada. Müügiks pole palju aega ? tuleval kuul tuleb turule India saak.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.