• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rapla Dairyst saavad võla katteks toodangut vaid "truud" piimatootjad

  Rapla Dairyst saavad võlgade katteks ettevõtte toodangut vaid need piimatootjad, kes sinna jätkuvalt piima tarnivad, kirjutab Nädaline.

  Raplamaa talupidajate liit kutsus üles väiketootjaid koondama võlanõudeid ja esitama need talupidajate keskliidu ja Uno Feldschmidti advokaadibüroo vahendusel Rapla Dairy vastu. Praeguse seisuga esitasid 20 väiksemat tootjat võlanõude ja võla kogusumma on 1,35 miljonit krooni.
  Väiketootja on jätkuvalt ärevuses: hommikul sõidab piimaveoauto väravast piimaga minema, aga see kaob nagu mutiauku. Raha ju selle eest loota pole, sest on saamata seitsme kuu piimaraha.
  Tootjad on uurinud ja saanud teada, et nii kehva olukorda pole ühelgi piimakombinaadil. Seni pakkus Rapla Dairy võla katteks koort ja juustu. Nüüd on siingi muutused: kes on saanud kaubale teise piimatöötlemisfirmaga ja toodangu sinna saadab, pühkigu suu puhtaks - isegi juustu ei anta enam võla katteks. Saavad vaid need, kes Rapla Dairyle truuks jäänud ja ikka oma raha kätte saada loodavad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.