• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsia väga lähedal 250 kroonile

  Hansapanga aktsia tõusis eile ühe protsendi võrra 248,78 kroonile (15,90 eurole). Päeva tipptasemelt jäi aktsiat ümmargusest numbrist 250 kroonist lahutama vaid 59 senti.
  Kui teisipäeval oli tehingute poolest aktiivne börsipäev, siis eile kasvas aktiivsus veelgi. Eile tehti võrreldes teisipäevase 164 tehinguga 169 tehingut. Päeva kogukäibeks kujunes 23,8 mln krooni. Tähelepanu keskendus Hansapanga aktsiale, mille 17,2 mln kroonine käive moodustas 72 börsi päevakäibest.
  Eesti Telekomi aktsia ümber käis samuti aktiivne tegutsemine. Võrreldes Hansapanga 85 tehinguga leidis see aktsia kauplemist 35 tehingus. Aktsia 4,2 mln kroonine käive moodustas 17 börsi päevakäibest. Telekomi aktsia nihkus lähemale ümmargusele 100 krooni tasemele. Sidefirma aktsia tõusis 0,8 protsenti 98,10 kroonile (6,27 eurole). Täna oli Telekomi ostmas kolm välismaaklerit ? Nordea, Mandatum ja CSFB. Kui teisipäeval võis tunda, et pakkuda oli vähem aktsiad kui osta taheti, siis täna võis märgata ühtlasemat huvi. See on ka põhjuseks, miks täna aktsiahinnad sama hoogsalt ei liikunud. Suured käibed iseloomustavad vaid kõrge turuväärtusega ettevõtteid, teistele aktsiatele pole huvi laienenud. Pole ka ime, sest isegi meie likviidsemaid aktsiad on raske turul hinda paigast nihutamata kokku osta. Välistada ei saa, et ühel päeval leiab aset mõningane kasumivõtmine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.