Kaja Koovit • 11. detsember 2002 kell 11:16

Merrill Lynch koondab 10% investeerimispankuritest

Merrill Lynch koondab 10% investeerimispanganduse töötajatest, kinnitades sellega, et vaatamata aktsiahindade kosumisele on turu väljavaated kehvad.

The Wall Street Journal Online kirjutab ettevõttele lähedal seisvate isikute sõnadele tuginedes, et Merrill Lynchi koondamisplaan puudutab eriti rängalt neid partnereid, keda pidi edutatama asepresidentideks.

Samm ajab firma töötajad raevu ka seepärast, et koondamisest teatati vähem kui kuu enne traditsiooniliste aastalõpu boonuste maksmist. Koondatavad saavad küll hüvitist, kuid see jääb boonustest väiksemaks.

Merrilli pressiesindaja tõdes, et firma peab oma tegevuses lähtuma valitsevast keskkonnast, kuid keeldus koondatavate täpset arvu nimetamast.

Hetkel kuum