• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Odekolonn ei ole alkohoolne jook

  Ei hambaeliksiir Ulõbka ega odekolonn Kolmekordne ole alkohoolsed joogid (vt Alkoholikampaania kesklinna kioskis) alkoholiseaduse ega valitsuse määrusega kinnitatud alkoholi määratlemise, kirjeldamise ja müügiks esitlemise nõuete tähenduses. Seega ei laiene nende suhtes alkoholiseaduses nimetatud tänavakaubanduses alkoholiga kauplemise keeld ega reklaamiseaduses nimetatud keelud/piirangud alkohoolsete jookide reklaamimisele.
  Täna kehtivate seaduste ja määruste järgi võib kioskis müüa mis tahes riigis valmistatud ning mis tahes hinnaklassis parfümeeria- ja kosmeetikatooteid. Vahetegemine selle järgi, et näiteks Gillette sarja aftershave?i võib müüa, aga näiteks Ukrainas toodetud losjooni Limonnojet mitte, ei ole tänases õigusruumis võimalik. See, et paljud inimesed ei kasuta tooteid eesmärgipäraselt, on muidugi kahetsusväärne. Lisan, et kodanikuna saan ma probleemist suurepäraselt aru, kuid nii palju või nii vähe, kui probleemi on võimalik lahenda läbi kaubanduskorralduslike meetmete, on see riigivõimu (Riigikogu kui seadusandja ja valitsuse) küsimus.
  Autor: Eero Kosk
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.