• Jaga lugu:

  USA aktsiaturg alustas päeva langusega

  Täna USA börsipäeva alguses ei leidnud investorid põhjust aktsiad osta.

  Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> langes kella 17.30ks 0,3% 8551 punktile. Laiem S P 500 indeks <GR#US.^SPC> langes 0,1% 903 punktile. Tehnoloogiaaktsiate rohke Nasdaq <GR#US.^IXIC> tõusis 0,1% 1393 punktile.
  Uusi negatiivseid uudiseid ei tulnud peale pinge kasvu Pärsia lahe piirkonnas, kus Jeemenisse suunduvalt Põhja-Korea laevalt avastati Scud-tüüpi raketid. See tekitas küsimusi võimalikust laiemast sõjast kui ainult Iraagis.
  Ühtki olulist majandusindikaatorit ei avaldatud. Investoreid huvitab neljapäeval avaldatav novembrikuu jaekaubandusnäitaja. Esialgsed teated jõulumüügist on vastakad. Paljud jaekaubandusfirmad süüdistavad piiratud müügis novembrilõpu halba ilma, kuid see ei ole samas usutav.
  'Ma arvan, et jää ja lumi on inimeste rahakottides, mitte maapinnal,' ütles Jefferies Co peastrateeg Art Hogan Wall Street Journalile selle kohta, et inimeste rahakottides võib valitseda tühjus.
  Poed püüavad kliente järsult alandatud hindadega üle lüüa, mis võib tekitada firmadele pikaajalisi probleeme. Jaekaubandusfirmade käive tuleb tavaliselt 40% ulatuses pühadeperioodi müügist.
  Hogani sõnul ei tahtnud jaemüüjad kaotada müügis ning soetasid suured laovarud. Hinnaalandamine lööb kasumimarginaali ning on tõenäoliselt andnud ostjatele signaali enne ostu mitmetes poodides hindu vaatamas käia ja pigem ostudega oodata kui kiirustada.
  'Parem käia mitu korda poes vaatamas, kas hind on langenud, kui kohe kallilt osta,' ütles Hogan.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tesla ületas prognoose
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Peale börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, kes ületas analüütikute ootusi, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.