• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Merko aktsia ajaloo suurim käive kasumivõtupäeval

  Merko Ehituse aktsial oli täna börsil oleku aja suurim käive, ulatudes 28 mln kroonini ning andes 57% börsi päevakäibest.

  Aktsia hind <GR#EE.MERKO> langes 8 tehingus 1,4% 79,48 kroonile (5,08 eurot). Suured tükid vahetasid omanikku 5 eurol (78,23 krooni). Neljas suurtehingus vahetasid omanikku vastavalt 11 200, 15 000, 151 700 ja 180 000 aktsiat. Kes võis müüa selliseid koguseid?
  Vaadates aktsiaraamatut selgub, et vaid 5 aktsionäril oli rohkem kui 100 000 aktsiat. Nendeks on tuumikinvestor Merko Grupp, kolm kliendikontot: Nordea Bank Finland Plc Clients Account Trading, Skandinaviska Enskilda Banken AB Clients, Clearstream Banking Luxembourg S.A. Clients ning OÜ Haak.
  Kokku vahetas omaniku 358 455 Merko aktsiat ehk 4,19% aktsiatest.
  Laiemalt iseloomustas aktsiaturgu kasumivõtt pärast mitmepäevast tugevat tõusu.
  Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> käis päevasiseselt ära pealpool 250 krooni taset. Taset ei suudetud hoida ja päeva lõpuks kukkus aktsia 0,44% 247,69 kroonile (15,83 eurole). Aktsia käive oli 12,3 mln krooni, tehinguid tehti 39.
  Enimkaubeldud oli Telekomi aktsia <GR#EE.ETL>, kus tehti 60 tehingut. Aktsia langes 2,4% 95,76 kroonile (6,12 eurole) 8,2 mln kroonise käibega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.