• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  FBI omandas Beach Party festivali

  Baltimaade edukaim festival Beach Party kuulub nüüdsest piirkonna juhtivale meelelahutuskontsernile BDG.

  Piletid järjekorras juba kümnendale rannapeole on tänasest müügil.
  Nagu kõik Euroopa festivalid, teeb sel aastal ka Beach Party kummardusena oma tõelistele fännidele hinnalise jõulukingituse ? uskumatu võimalusena on jõulukuul kaks festivalipäeva vaid ühe hinnaga, väideti pressiteates.
  Beach Party Festival toimub 13. ja 14. juunil 2003 ehk nädal hiljem kui varasematel aastatel. Tihe koostöö samal nädalavahetusel toimuvate festivalidega Provinssirock Soomes ja Hultsfred Rootsis võimaldab seeläbi Eestisse tuua rohkem paremaid ja huvitavamaid artiste.
  Nüüdsest kuulub Beach Party Festival meelelahutuskontserni BDG ridadesse. 'Otsustasime ühendada jõud, et muuta Baltimaade suurim muusikafestival veelgi võimsamaks, huvitavamaks ja kvaliteetsemaks,' kommenteeris tehingut BDG kontsertagentuuri FBI juhatuse esimees Peeter Rebane ja ennustas festivalile pikka eluiga.
  Beach Party Festivali direktori Priit Kala sõnul võidab sellest koostööst
  eelkõige publik. 'Festivali tulevikueesmärkide saavutamisel on tegemist loogilise arenguga. BDG kogemus ja sidemed võimaldavad jõuliselt festivali kasvatada ning tuua siia rohkem häid artiste. Beach Party külastajatele tähendab see koostöö rohkelt üllatusi ning veelgi paremaid festivalielamusi.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.