Virkko Lepassalu • 12. detsember 2002 kell 13:25

FBI omandas Beach Party festivali

Baltimaade edukaim festival Beach Party kuulub nüüdsest piirkonna juhtivale meelelahutuskontsernile BDG.

Piletid järjekorras juba kümnendale rannapeole on tänasest müügil.

Nagu kõik Euroopa festivalid, teeb sel aastal ka Beach Party kummardusena oma tõelistele fännidele hinnalise jõulukingituse ? uskumatu võimalusena on jõulukuul kaks festivalipäeva vaid ühe hinnaga, väideti pressiteates.

Beach Party Festival toimub 13. ja 14. juunil 2003 ehk nädal hiljem kui varasematel aastatel. Tihe koostöö samal nädalavahetusel toimuvate festivalidega Provinssirock Soomes ja Hultsfred Rootsis võimaldab seeläbi Eestisse tuua rohkem paremaid ja huvitavamaid artiste.

Nüüdsest kuulub Beach Party Festival meelelahutuskontserni BDG ridadesse. 'Otsustasime ühendada jõud, et muuta Baltimaade suurim muusikafestival veelgi võimsamaks, huvitavamaks ja kvaliteetsemaks,' kommenteeris tehingut BDG kontsertagentuuri FBI juhatuse esimees Peeter Rebane ja ennustas festivalile pikka eluiga.

Beach Party Festivali direktori Priit Kala sõnul võidab sellest koostööst

eelkõige publik. 'Festivali tulevikueesmärkide saavutamisel on tegemist loogilise arenguga. BDG kogemus ja sidemed võimaldavad jõuliselt festivali kasvatada ning tuua siia rohkem häid artiste. Beach Party külastajatele tähendab see koostöö rohkelt üllatusi ning veelgi paremaid festivalielamusi.'

Hetkel kuum