• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjarannik: Narva uueks linnapeaks sai Tarmo Tammiste

  Reedeõhtusel hääletamisel Narva volikogus edestas Keskerakonna kandidaat Tarmo Tammiste oma konkurenti kümne häälega, saades 20 häält 30st.

  Vaatamata Keskerakonna Narva osakonna juhatuse otsusele esitada ainult üks linnapeakandidaat, pakkus linnavolikogu esimees Mihhail Stalnuhhin siiski oma poolt välja ka endise linnapea Imre Liivi kandidatuuri, kirjutab Põhjarannik.
  Kohe pärast linnapeaks valimist tänas Tammiste volikogu liikmeid osutatud usalduse eest ning märkis, et latt on kõrgele tõstetud ja ta teeb kõik endast oleneva, et seda usaldust õigustada.
  Tammiste kavatseb kahe nädala jooksul linnavalitsuse koosseisu kindlaks määrata, kuid kas sinna hakkavad kuuluma ka linnavalitsuse endised liikmed, seda vastne linnapea veel ei öelnud.
  Novembri lõpus ütles Tammiste Põhjaranniku küsimustele vastates, et ta kavatseb Narvas arendada ettevõtlust ja just tööstust, mitte aga teenustesfääri. Tema arvates ei tohi Narvast teenustelinna saada.
  Tarmo Tammiste on sündinud 1962. aastal Tartus. 1989. aastal lõpetas ta Eesti põllumajandusakadeemia. Lisaks on ta õppinud mitmesugustel kursustel. 1998. aastal oli ta Saksamaal kuuekuulistel valitsustevahelise programmi raames toimunud majanduse korraldamise ja saksa keele kursustel. Tänavu lõpetas ta edukalt Tartu Ülikooli ärijuhtimise kursused. Vastne linnapea on töötanud toiduainetetööstuses tootmisjuhina ja kaubandusfirmas müügijuhina. Alates 2000. aastast elab ta Narvas ja on munitsipaalaktsiaseltsi Heakorrastus juhatuse esimees.
  Eesti Keskerakonda kuulub ta aastast 1999.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Euroopa turud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna kolmandat päeva järjest tõusmas, sest Hiina arendaja Evergrande võimaliku pankrotiga seotud mured leevenesid, vahendab Reuters.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.