• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene koolipoiss valmistab ette järjekordset linnapea tagandamist

  Irkutski oblasti Ust-Kut"i linna kooli nr.9 õpilane Pavel ?vedkov, kes mullu suutis telesaate ajal helistada Vladimir Putinile, üritab seda uuesti.

  Eelmise aasta lõpul andis Vladimir Putin otse-eetris pressikonverentsi, kus ta vastas Venemaa elanike küsimustele. Saatesse helistanud poiss teatas riigipeale, et kütmise puudulikkuse tõttu on tema koolis tunnid ära jäetud ning lapsed kardavad, et neid võidakse jätta klassikursust kordama.
  President avaldas veendumust, et seda ei juhtu ning kohalikud võimud hoolitsevad selle eest, et kooli kütmine normaliseeruks. Paar päeva hiljem astus Ust-Kut"i linnapea Jevgeni Korneiko tagasi ja föderaalne keskus hakkas linnale abi osutama.
  Ka sel aastal on situatsioon kütmise ümber teravnenud, teatati linnavalitsusest. Seepärast Pavel ?vedkov valmistub uuesti helistama presidendile 19.detsembril toimuva analoogilise pressikonverentsi ajal. Seda on tal palunud teha ka kohalikud elanikud.
  Poisi sõnul helistavad talle koju kümned inimesed, kes on leidnud ta numbri telefoniraamatust ning palunud rääkida sellest, mis linnas toimub, presidendile.
  Irkutski oblasti prokuratuur on juba alustanud kriminaalasja, et selgitada välja, miks pole vaatamata 30-kraadisele külmale Ust-Kutis veel alustatud kütmist seitsmes paljukorterilises majas.
  <#Newsru.com=http://www.newsru.com/russia/16dec2002/pavlik.html>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.