Tarmo Riisenberg • 18. detsember 2002 kell 22:00

Valitsus soovitab reisimise Venezuelasse edasi lükata

Saatkonna teatel töötab Venezuela pealinna Caracast teenindav Simon Bolivari rahvusvaheline lennujaam miinimumkoormusega, samuti on peatanud oma reisid kõik rahvuslikud lennufirmad. Rahvusvahelised lennud toimuvad hõrendatud graafiku alusel. Riigis on suletud kinod, muuseumid, teatrid ja restoranid, kasvavad toidu ja bensiini kättesaadavusega seotud probleemid. Kaubanduskeskused ja pangad on avatud 4 tundi päevas.

Saatkond soovitab olla eriti tähelepanelik ning ettevaatlik liikumisel Venezuela suuremates linnades.

Välisministeerium tuletab seejuures meelde, et planeerides sõitu riikidesse, kus võivad ähvardada rahvarahutused, suured streigid, relvastatud konfliktid, epideemiad, ebastabiilsed ilmastikutingimused jne peate arvestama võimalike riskidega ning sellega, et reisite omal riisikol.

Hetkel kuum