• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keelemuusika

  Ansambel tekkis 1999. aastal Ain Agana eestvedamisel, eesmärgiks kandle ja kitarri kõlaerinevuste baasil uue helikeele otsimine. Aasta pärast ilmus kvarteti esikalbum ?Holy Lake?. 2001. aastal algas tihe koostöö Riho Sibula ja Jaak Johansoniga, tulemusena ilmus tänavu kevadel album ?Sabaga täht?. Plaadi esitluskontserdid on jõulujärgsel ajal kolme linna laval.
  Eesti keelte muusika eripära on suuresti tingitud sellest, et koos mängivad väga erineva taustaga muusikud. Lisaks jazzi ja rahvamuusika mõjudele domineerib kvarteti teisel albumil autorilaul, leidub vihjeid kaasaegsele klassikalisele muusikale.
  Tuule Kann ja Pille Karras on tuntud eesti rahvamuusikamaastikul, Ain Agan ja Jaak Sooäär tegutsevad peamiselt jazzmuusika vallas. Riho Sibulat teatakse eelkõige legendaarse Ultima Thule juhtfiguurina ning Jaak Johansoni Vendadest Johansonidest.
  Riho Sibul, Jaak Johanson ja ansambel Eesti keeled: Tuule Kann, Pille Karras, Ain Agan, Jaak Sooäär
  26.?28.12. kl 19Pärnus, Tallinnas ja Tartus
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.