• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksuametnikud saavad jõuludeks keskmiselt üle 4200 krooni

  Maksuamet maksab kohalike maksuametite töötajaile aastalõpu tulemuspalka vastavalt töö tulemustele.

  Keskmiselt saab üks maksuameti töötaja jõulude eel tulemuspalka 4289 krooni, kuid tegelikult on personaalne lisatasu igal erinev, teatas Maksuameti pressiesindaja Koit Luus.
  Rahandusministri eraldatud 4 988 508 kroonist läheb kohalikele maksuametitele 3 851 647 krooni, ülejäänu läheb jagamisele maksuameti keskaparaadi ja maksupolitsei vahel.
  Luusi sõnul on maksuametid jaotatud keskmisteks, üle keskmise ja alla keskmise tulemusi näidatud maksuametiteks ja vastavalt toimub ka rahajaotus. Piirid on seejuures 4,5-5,3 protsenti palgafondist.
  Tulemuste hindamisel võetakse arvesse 12 kriteeriumi, millest olulisemad on seotud kontrollitöö tulemuslikkusega. Hindamiskriteeriumide hulgas on trahvisumma ühe ametniku kohta ja ümbrikupalga reidide tulemused.
  Kohalike maksuametite töötajate personaalset panust hindab direktor. 'Päris ilma ei tohiks siiski keegi jääda,' lausus Luus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.